Meny

Mixpris el 50/50

Ett elavtal för dig som vill kombinera fast och rörligt elpris.

I avtalet får du det här

Du väljer din bindningstid

Det finns olika avtalsperioder att välja mellan och du bestämmer själv vilken av dessa som passar dig bäst! När avtalstiden går ut får du automatiskt ett nytt erbjudande från oss.

Bixia Miljöfond ingår alltid

Du bidrar till mer närproducerad el från förnybara källor.

Lagom risk och lagom trygghet

Hälften av din el köps in till fast pris och hälften till rörligt pris. Mixpris el 50/50 är ett bra val för dig som önskar kontroll men samtidigt vill ta del av det rörliga elpriset.


 

100 % förnybar el

Som privatkund hos oss på Bixia får du endast el från förnybara energikällor. 

Prisinformation

Ange ditt postnummer för att se prisinformation.

Postnummer:
OmrådesID:
Ändra postnummer
Avtalslängd:

Elavtal Mixpris el 50/50 - fast och rörligt elpris samtidigt

Elavtal med mixpris innebär att du delar upp hälften av din elanvändning på fast elpris och den andra halvan till rörligt elpris. Det ger dig ett stabilt elpris, samtidigt som du får möjligheten att ta del av prisvariationerna på elbörsen. Du kan själv välja mellan ett, tre eller fem års bindningstid. Med rörligt elpris går du inte miste om några prisnedgångar, men bör samtidigt vara beredd på prisuppgångar.

När det är dags att teckna om elavtalet hör vi av oss till dig i god tid. Om du skulle glömma att omteckna så behöver du inte oroa dig. Du får då automatiskt elpriset för ettårsavtalet av Mixpris el 50/50 .

Bixia Miljöfond ingår alltid - du är med och gör skillnad

Sedan 2008 har Bixia Miljöfond ingått i alla våra elavtal utan att våra kunder betalar extra eller behöver göra något. Med miljöfonden kan vi tillsammans skapa förändring som gynnar den lokala miljön och det globala klimatet genom att öka andelen el från förnybara källor.

Mixpris el – en mix av förnybart

Vi på Bixia vill att det ska vara enkelt att välja ett avtal som ger dig förnybar el. Därför erbjuder vi flera olika elavtal för att du ska finna ett som passar just dig. Med Mixpris el 50/50 får du ett elavtal som erbjuder en lagom nivå av risk och trygghet - Något som tilltalar den som vill ha kontroll men ändå vill ta del den långsiktiga lönsamheten som kommer av det rörliga elpriset.

Den röda tråden genom vår verksamhet är förnyelsebar, närproducerad elproduktion. Vi samarbetar med lokala producenter och arbetar enbart med energi som kommer från sol, vind och vatten. Det kallar vi för närproducerad el – och visst är det härligt att din el kan komma från din granne!

Självklart är du välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor, funderingar eller själv vill bidra genom att bli elproducent.