Just nu är det många som ringer till oss och väntetiden är längre än normalt. Vi besvarar alla våra ärenden i turordning.
Du kan lösa många av dina ärenden genom att logga in på Mina Sidor och här kan du få svar på många frågor om elpriset och elmarknaden.

Regeringen har nu kommit med ett förslag om högkostnadsskydd för höga elpriser, mer information hittar du hos Svenska Kraftnät:
Stöd till elanvändare - Svenska Kraftnät

Bixia logo
Meny

Samla dina elavtal

Visste du att ditt elavtal är en av de saker som påverkar ditt klimatavtryck allra mest? Det är också en av de åtgärder som tar allra minst tid att göra. Du får 50 % rabatt på den fasta månadsavgiften i 48 månader när du tecknar elavtal för din bostad OCH sommarstuga hos Bixia. Erbjudandet gäller både nya och befintliga kunder.

Ditt erbjudande!

Du får både rabatt på din elkostnad och stöttar utbyggnaden av mer förnybar el.

Bixia rekommenderar

För dig som vill slippa elmarknadens svängningar har vi tagit fram en ny produkt, Bixia Framtid. Den kombinerar tryggheten i ett fast pris med möjligheterna i det rörliga. Kontakta oss så berättar vi mer!

Bixia Framtid

Bixia Nära

Med tillvalet Bixia Nära går en del av din elkostnad direkt tillbaka till dina lokala elbönder. Du stärker den lokala näringen och är med och bygger en hållbar elproduktion där du bor. Bra, va?

Bixia Nära