Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny


För dig som producerar el

Välj det alternativ som passar bäst in på dig:

Solelsproduktion på villataket

Producerar du solel på villataket eller funderar du på att köpa solceller? Här hittar du information om hur du går till väga för att sälja din överskottsel eller investera i solceller.

Producera solel

Vill du sänka dina energikostnader och bidra till en hållbar omställning? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi solcellslösningar för både mark och tak.

El från vind, vatten och solpark

Producerar du egen el genom vindkraft, vattenkraft eller en solpark? Då erbjuder vi dig olika elavtal och digitala verktyg så att du alltid är uppdaterad om det senaste på elmarknaden.

Balansmarknaden ny intäktskälla för vattenkraften

Intresset för balansmarknaden är stort och behovet av nya stödtjänster förväntas fortsätta öka. Tidigare har bara större vattenkraftsproducenter kunna agera med sina reglerbara resurser, men tack vare nya lösningar kan nu också mindre producenter vara med och bidra och öka sina intäkter. Vår krafthandlare Bengt Carlsson berättar hur!

Bixia förklarar – begrepp i elbranschen

Det finns en uppsjö av termer inom elbranschen som inte är så lätta att förstå sig på. Här förklarar vi förkortningar och försöker reda ut några av begreppen som ofta används.