Bixia logo
Meny

Kontakta kundservice

Vi finns här för att snabbt svara på dina frågor om exempelvis nytt elavtal, flytt av elavtal, fakturan, solel, vind- eller vattenkraft. Välj den kontaktväg som passar dig bäst.

Ring oss

Öppettider
Måndag-torsdag 09:00-16:00
Fredag 09:00-15:00
Stängt alla röda dagar

Telefonnummer Privat: 0771-60 30 30
Telefonnummer Företag: 013-20 80 80

Skriv till oss

Mejla kundservice

Postadress:
Bixia kundservice
Stortorget 1
571 31 Nässjö

Vad behöver du hjälp med idag?

Gör en flyttanmälan

Då det ofta är mycket att hålla reda på vid en flytt är det lätt att glömma flytta elen. Vi hjälper dig att teckna elavtal och att anmäla din inflytt till ditt nya elnätsbolag.

100 % förnybar el

På Bixia strävar vi efter att öka andelen förnybar och lokalproducerad el. Med ett elavtal hos oss är du med och bidrar till det. Dessutom ingår Bixia Miljöfond i alla avtal, utan extra kostnad.

Byt till digital faktura

Allt vi kan göra för miljön är viktigt. Istället för att skicka en pappersfaktura med posten föreslår vi att vi skickar din faktura digitalt. Det förenklar för dig och du gör miljön en tjänst. Inga papper, kuvert eller transporter behövs.

Rekommendationer

Jag blir alltid väldigt väl informerad och vänligt bemött, så därför kan jag rekommendera Bixia till många utav mina vänner. Tack så mycket!

Ann

Väldigt trevlig kundservice som löste de problem som fanns med min gamla leverantör på ett alldeles utmärkt sätt!

Måns

Totalt nöjd med allting, all service och allt med Bixia. Tack!

Lisa

Relaterad information

Vi är ett elhandelsbolag att lita på

För oss på Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på oss som elhandelsbolag. Därför är vi stolta över att vara certifierade enligt Schysst elhandel.

Lokalproducerad el

Tillsammans med våra lokala elproducenter – vanliga människor med solceller på taket eller ett vindkraftverk på gården – ser vi till att elen du betalar för är både förnybar och lokalproducerad.

Bixia Miljöfond

På Bixia strävar vi efter en mer hållbar framtid och arbetar aktivt för att öka andelen förnybar och lokalproducerad el. Bixia Miljöfond är en del av detta arbete och stöttar projekt som gör skillnad för människor och klimat.

Kontakta sidansvarig