Bixia logo
Meny

Kontakta kundservice

Vi finns här för att snabbt svara på dina frågor om exempelvis nytt elavtal, flytt av elavtal, fakturan, solel, vind- eller vattenkraft. Välj den kontaktväg som passar dig bäst.

Just nu är det många som ringer till oss

Vi besvarar alla samtal i turordning, men tyvärr är väntetiderna längre än vanligt. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att svaren på våra just nu vanligaste frågor kan underlätta för dig.

Genom att logga in på Mina sidor kan du se både din förbrukning och dina fakturor.

Ring oss

Avvikande öppettider
Måndag 5/6 stängt

Ordinarie öppettider
Måndag-torsdag 09.00-17.00
Fredag stängt
Stängt alla röda dagar

Telefonnummer: 0771 - 60 30 30

Skriv till oss

E-post: Mejla kundservice

Ange kundnummer alternativt personnummer i mejlet för att förkorta handläggningstiden.

Postadress:
Bixia kundservice
Stortorget 1
571 31 Nässjö

Vad behöver du hjälp med idag?

Gör en flyttanmälan

Då det ofta är mycket att hålla reda på vid en flytt är det lätt att glömma flytta elen. Vi hjälper dig att teckna elavtal och att anmäla din inflytt till ditt nya elnätsbolag.

100 % förnybar el

Genom att komplettera ditt elavtal med Bixia Nära är du med och stöttar din lokala elproducent, samtidigt som du möjliggör utbyggnaden av förnybar och lokalproducerad el.  

Byt till digital faktura

Allt vi kan göra för miljön är viktigt. Istället för att skicka en pappersfaktura med posten föreslår vi att vi skickar din faktura digitalt. Det förenklar för dig och du gör miljön en tjänst. Inga papper, kuvert eller transporter behövs.

Rekommendationer

Jag blir alltid väldigt väl informerad och vänligt bemött, så därför kan jag rekommendera Bixia till många utav mina vänner. Tack så mycket!

Ann

Väldigt trevlig kundservice som löste de problem som fanns med min gamla leverantör på ett alldeles utmärkt sätt!

Måns

Totalt nöjd med allting, all service och allt med Bixia. Tack!

Lisa

Relaterad information

Vi är ett elhandelsbolag att lita på

För oss på Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på oss som elhandelsbolag. Därför är vi stolta över att kunna säga att vi är certifierade enligt Schysst elhandel.

Lokalproducerad el

Vi på Bixia ser till att du får både förnybar och lokalproducerad el. Det gör vi med hjälp av våra lokala elproducenter – vanliga människor som har ett vindkraftverk eller vattenkraftverk på sin gård, eller som har satt upp solpaneler på taket.

Bixia Miljöfond

På Bixia strävar vi efter en mer hållbar framtid och arbetar aktivt för att öka andelen förnybar och lokalproducerad el. Bixia Miljöfond är en del av detta arbete och stöttar projekt som gör skillnad för människor och klimat.

Kontakta sidansvarig