Bixia logo
Meny

Kontakta Kundservice

Vi finns här för att snabbt svara på dina frågor om exempelvis nytt elavtal, flytt av elavtal, fakturan, solel, vind- eller vattenkraft. Välj den kontaktväg som passar dig bäst.

Just nu är det många som ringer till oss

Vi besvarar alla samtal i turordning, men tyvärr är väntetiderna längre än vanligt. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att svaren på våra just nu vanligaste frågor kan underlätta för dig.

Genom att logga in på Mina sidor kan du se både din förbrukning och dina fakturor.

Ring oss

Svar på våra vanligaste frågor just nu

Öppettider
Måndag-torsdag 09.00-17.00
Fredag stängt
Stängt alla röda dagar

Telefonnummer: 0771 - 60 30 30

Skriv till oss

E-post: Mejla kundservice

Postadress:
Bixia kundservice
Stortorget 1
571 31 Nässjö

Jag blir alltid väldigt väl informerad och vänligt bemött, så därför kan jag rekommendera Bixia till många utav mina vänner. Tack så mycket!

Ann

Vad behöver du hjälp med idag?

Gör en flyttanmälan

Då det ofta är mycket att hålla reda på vid en flytt är det lätt att glömma flytta elen. Vi hjälper dig att teckna elavtal och att anmäla din inflytt till ditt nya elnätsbolag.

Teckna elavtal

Alltid 100 % förnybar energi. Genom att komplettera ditt avtal med Bixia Nära ger du återbäring till din lokala elproducent och möjliggör ytterligare investeringar för utbyggnaden av förnybar, närproducerad el.

Byt till digital faktura

Allt vi kan göra för miljön är viktigt. Istället för att skicka en pappersfaktura med posten föreslår vi att vi skickar din faktura digitalt. Det förenklar för dig och du gör miljön en tjänst. Inga papper, kuvert eller transporter behövs.

Väldigt trevlig kundservice som löste de problem som fanns med min gamla leverantör på ett alldeles utmärkt sätt!

Måns

Jag vill se min förbrukning eller mina fakturor

Totalt nöjd med allting, all service och allt med Bixia. Tack!

Lisa

Relaterad information

Silverplats för Bixia i Bästa kundservice

Elbolaget Bixia är näst bäst på kundservice i energibranschen. Det är Undersöknings- och actionplattformen Brilliant Future som prisar de organisationer som levererar bäst kundservice i sin bransch.

Vi är ett elhandelsbolag att lita på

För oss på Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på oss som elhandelsbolag. Därför är vi stolta över att kunna säga att vi är certifierade enligt Schysst elhandel.

Närproducerad el

Vi på Bixia ser till att du får både förnybar och närproducerad el. Det gör vi med hjälp av våra lokala elproducenter - vanliga människor som har ett vindkraftverk eller vattenkraftverk på sin gård, eller som har satt upp solpaneler på taket.

Kontakta sidansvarig