Bixia logo
Meny

Elpriset på rekordnivåer

Elpriset fortsätter vara högt för perioden. Våra elhandelsexperter förklarar vilka faktorer som styr prisutvecklingen, delar med sig av prognosen just nu och ger tips för hur du mest effektivt kan påverka ditt elpris. Välkomna att kontakta oss för vidare företagsrådgivning.


Vårt utbud av elavtal och tillval

Börja med att välja storlek på ditt företag:

Små företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda små företag med en förbrukning upp till 150 000 kWh.

Mellanstora företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda mellanstora företag med en förbrukning mellan 150 000 kWh - 10 GWh.

Stora företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda stora företag med en förbrukning över 10 GWh.

Energi i fokus

Ta del av artiklar och reportage med fokus på energianvändning i vårt artikelbibliotek.

Laddstolpar

Bixia erbjuder, tillsammans med vår samarbetspartner, en enkel helhetslösning för företag som vill ladda elbilar med förnybar och lokalproducerad el.

Bixia Solklart

Vi erbjuder dig som företagskund en helhetslösning inom solenergi. Du lånar ut taket till din fastighet där vi tillsammans med vår leverantör tar ett helhetsansvar genom hela processen, i allt från finansiering, installation till drift och förvaltning.

Bixia Nära Exklusiv

Bixia Nära Exklusiv är ett miljötillval till dig med en elförbrukning som överstiger cirka 500 000 kWh per år. Det innebär att du får förnybar el som du själv har valt från en specifik produktionskälla. 

Referenser

Bixia är inget vanligt elhandelsföretag. Vi besitter en unik kompetens att bedriva effektiv och framgångsrik elhandel.
Här kan du läsa om hur några av våra kunder valt att tillsammans med oss tjäna tid, pengar och miljö.

Bixia och Toyota i solelsavtal

Toyota Material Handling i Mjölby kommer installera fyra solcellsanläggningar med en produktion på omkring en miljon kWh solel per år. Toyota själva behöver inte investera vare sig i varken tid eller pengar. Bixia, tillsammans med sin samarbetspartner inom solel Alight, sköter alltifrån tillståndsansökan och nätanslutning, till installation och drift.

Örebrobostäder uppmuntrar fler att göra ett klimatsmart elval

ÖBO arbetar aktivt med och minskar stadigt sin klimatpåverkan. Genom samarbetet med Bixia tar bostadsbolaget ännu ett steg för att få med sig sina hyresgäster att göra ett aktivt klimatval. Avtalet innebär att hyresgästerna erbjuds förnybar el som delvis kommer från ÖBOs vindkraftverk.

Bixia och Heimstaden ingår samarbete för klimatet

Heimstaden vill bidra till en hållbar samhällsutveckling i de regioner och orter de är verksamma på. Därför är det extra glädjande att vi tillsammans kan erbjuda Heimstadens kunder över hela landet möjlighet att handla prisvärd förnybar el från lokala producenter.