Vi har tillfälliga störningar vid tecknande av avtal. Det kan ta längre tid än normalt att få bekräftelse.
Bixia logo
Meny

Få hjälp att ta rätt beslut på elmarknaden

I en värld med snabba förändringar behövs en kompetent energirådgivare att luta sig mot. Här har vi vår styrka med vår långa närvaro på den nordiska elmarknaden och med vårt eget team av analytiker och krafthandlare. 

Vi hjälper både dig som är förbrukare och producerar egen el.

Välj rätt elavtal till ditt företag

Genom att köpa din el från oss på Bixia gör du ett aktivt val för mer förnybar el. Vi ger dig som företagskund trygga och skräddarsydda lösningar. Elanvändningen påverkar vilket elavtal som passar ditt företag bäst så kontakta oss för bästa hjälp.

Vi hjälper dig sälja din el

Som nordens största inköpare av förnybar och närproducerad el rådgör vi idag redan med producenter över hela landet. Vi köper el från vind- och vattenkraftverk samt solparker. Vi vill leverera värdefull elmarknadsinformation och rådgivning till dig för att du ska kunna ta rätt beslut. Kontakta någon av våra krafthandlare redan idag.

Analys och krafthandel

Vi är experter med både egna krafthandlare och analytiker som ser till att ta fram beslutsunderlag för det elinköp som passar just ditt företag. Som oberoende elhandelsbolag äger vi ingen egen elproduktion vilket gör att vi enbart agerar för våra kunders bästa.

El att vara stolt över

Vi strävar efter en elproduktion i Sverige som vi kan vara stolta över - och det vill vi fortsätta göra tillsammans med dig som kund!

När du väljer förnybar el väljer du hur den framtida elen ska produceras. För många företag är det redan en självklar väg att gå. Fortfarande finns möjligheten för företag att stärka sin position och sitt varumärke genom att välja 100 % förnybar el.

Välj Bixia Nära Exklusiv

Du väljer själv önskad produktionskälla vilket innebär att både du och dina kunder vet exakt var din förnybara el produceras. Det ger dig ett unikt miljövärde och stärker ditt varumärke samtidigt som du gynnar det lokala genom att skapa ett mervärde för producenten.

Välj Bixia Solklart

Med vår fullservicelösning får du solceller installerade på ditt tak utan att behöva tänka på varken finansiering, installation, drift, skattelagstiftning eller förvaltning. Du behöver bara låna ut ditt tak – resten löser vi.

Laddstolpar

Oavsett om du söker en laddlösning till ditt företag, din fastighet eller för publik laddning erbjuder vi en enkel och säker laddning. Vi ger dig tillgång till landets snabbast växande laddnätverk av publika laddstationer och utöver det ingår också planering, löpande service och underhåll.