Meny

Varför ska du välja Bixia?

Vi vill att det ska vara lätt att göra rätt och det är tillsammans med våra kunder som vi kan förändra världen i rätt riktning.

Bixia är ett av Sveriges största elbolag med lång erfarenhet av att bedriva framgångsrik elhandel vilket innebär en trygghet för er som kund. Vi jobbar för en värld som enbart drivs av förnybar el. Det gör vi genom att köpa in närproducerad el från lokala elproducenter och genom att hjälpa våra kunder att göra hållbara och medvetna val. Det som skiljer oss från många andra aktörer är att vi agerar direkt på den nordiska elbörsen med vår egen krafthandel - helt utan mellanhänder. Det gör att vi kan erbjuda långsiktigt hållbara, kostnadseffektiva lösningar där era önskemål och behov står i centrum.

Vid större förbrukning erbjuder vi personlig rådgivning

Har du större elförbrukning, från 150 000 kWh och uppåt, så erbjuder vi dig personlig rådgivning.

Företagsrådgivning

Tjänster vi erbjuder

Välj Bixia Solklart

Med vår fullservicelösning får du solceller installerade på ditt tak utan att behöva tänka på varken finansiering, installation, drift, skattelagstiftning eller förvaltning. Du behöver bara låna ut ditt tak – resten löser vi.

Laddstolpar

Oavsett om du söker en laddlösning till ditt företag, din fastighet eller för publik laddning erbjuder vi en enkel och säker laddning. Vi ger dig tillgång till landets snabbast växande laddnätverk av publika laddstationer och utöver det ingår också planering, löpande service och underhåll.

Välj Bixia Nära Exklusiv

Du väljer själv önskad produktionskälla vilket innebär att både du och dina kunder vet exakt var din förnybara el produceras. Det ger dig ett unikt miljövärde och stärker ditt varumärke samtidigt som du gynnar det lokala genom att skapa ett mervärde för producenten.