Bixia logo
Meny

Din personliga guide på elmarknaden

Vi på Bixia hjälper dig och ditt företag att möta elmarknadens snabba skiftningar. Vår styrka ligger i vår långa närvaro på den nordiska elmarknaden och vårt eget team av analytiker och elhandelsexperter. Tillsammans ger vi dig personlig rådgivning och snabba besked om marknadens utveckling och trender.


Vårt utbud av elavtal och tillval

Börja med att välja storlek på ditt företag:

Små företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda små företag med en förbrukning upp till 150 000 kWh.

Mellanstora företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda mellanstora företag med en förbrukning mellan 150 000 kWh - 10 GWh.

Stora företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda stora företag med en förbrukning över 10 GWh.

Referenser

Bixia är inget vanligt elhandelsföretag. Vi besitter en unik kompetens att bedriva effektiv och framgångsrik elhandel.
Här kan du läsa om hur några av våra kunder valt att tillsammans med oss tjäna tid, pengar och miljö.

Bixia och Toyota i solelsavtal

Toyota Material Handling i Mjölby kommer installera fyra solcellsanläggningar med en produktion på omkring en miljon kWh solel per år. Toyota själva behöver inte investera vare sig i varken tid eller pengar. Bixia, tillsammans med sin samarbetspartner inom solel Alight, sköter alltifrån tillståndsansökan och nätanslutning, till installation och drift.

Örebrobostäder uppmuntrar fler att göra ett klimatsmart elval

ÖBO arbetar aktivt med och minskar stadigt sin klimatpåverkan. Genom samarbetet med Bixia tar bostadsbolaget ännu ett steg för att få med sig sina hyresgäster att göra ett aktivt klimatval. Avtalet innebär att hyresgästerna erbjuds förnybar el som delvis kommer från ÖBOs vindkraftverk.

Bixia och Heimstaden ingår samarbete för klimatet

Heimstaden vill bidra till en hållbar samhällsutveckling i de regioner och orter de är verksamma på. Därför är det extra glädjande att vi tillsammans kan erbjuda Heimstadens kunder över hela landet möjlighet att handla prisvärd förnybar el från lokala producenter.