Bixia logo
Meny

Vårt utbud av elavtal och tillval

Börja med att välja storlek på ditt företag:

Liten förbrukning

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda företag med en förbrukning upp till 200 000 kWh.

Medelstor förbrukning

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda företag med en förbrukning mellan 200 000 kWh - 10 GWh.

Stor förbrukning

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda företag med en förbrukning över 10 GWh.

Elavtal för sågverk

Ett samarbete med Bixia är så mycket mer än ett fördelaktigt elavtal och redan idag hjälper vi sågverk att navigera på elmarknaden. Läs mer om vårt samarbete med Sågtjänst i Syd och hur vi kan hjälpa just ditt företag.

 

Energitjänster

Laddlösning till företag

Vi erbjuder, tillsammans med vår samarbetspartner, en enkel helhetslösning för företag som vill ladda sina elbilar med förnybar och lokalproducerad el. Enkelt och hållbart.

Solceller – företag och lantbruk

Vill du sänka dina energikostnader och bidra till en hållbar omställning? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi solcellslösningar för både mark och tak.

Ett stabilare elpris

Driver ditt företag en elintensiv verksamhet? Då är det viktigt att kunna förutse elbörsens svängningar – så att den årliga elkostnaden inte blir en överraskning. Vi hjälper dig.

Nyheter

2023-09-27

Bixia och Östers IF ingår sponsoravtal

Bixia och Östers IF ingår sponsoravtal

Elhandelsbolaget Bixia blir ny nätverkspartner för fotbollsklubben Öster IF. Det innebär att Bixia stöttar alla delar av föreningen, inte minst föreningens barn- och ungdomslag samt utvecklingen av fotbollsverksamheten för tjejer.

Östers IF, som grundades redan på 1930-talet i stadsdelen Öster i Växjö, har genom åren fostrat några av landets genom tidernas största fotbollsikoner. Föreningen är starkt förknippad med Växjö och Kronobergs län och Bixia, som har ett kontor i Växjö, har över tid levererat lokalt producerad förnybar energi till föreningens alla verksamheter. Nu tar Bixia och Östers IF ytterligare ett steg och utvecklar samarbetet. – Det känns både roligt och givande att fördjupa vårt samarbete med Östers IF, som är en förening som i mångt och mycket har samma värdegrund som oss. Genom sitt projekt ”Öster i samhället” verkar föreningen för att alla barn och ungdomar, oavsett bakgrund och förutsättningar, ska ha rätt till god hälsa och välmående såväl fysiskt som psykiskt. Ideella själar avsätter tid och engagemang under kvällar, nätter och helger och föreningens tränare myntar och förklarar på ett tidigt stadie ledorden Gemenskap, Glädje, Respekt och Vilja. Det vill vi på Bixia uppmuntra, säger Peter Janefjord, marknadschef på Bixia. För Östers IF innebär det nya avtalet att ytterligare energi tillförs föreningens alla verksamhetsgrenar. – Avtalet med Bixia är betydelsefullt för oss och innebär att Bixia stöttar vår verksamhet, inte minst barn- och ungdomslagen samt utvecklingen av fotbollsverksamheten för tjejer. Samarbetet går även hand i hand med våra kärnvärden och vår strävan att skapa en meningsfull fritid för barn och unga i Växjö. Vi ser verkligen fram emot att ha Bixia med på vår resa. Tillsammans kommer vi att göra Växjö till en ännu bättre och tryggare stad att få leva, utvecklas, och arbeta i, säger Natalie Serrate, Försäljnings- och marknadsansvarig på Östers IF. Avtalet med Östers IF är helt i linje med Bixias sponsorstrategi som i första hand stöttar föreningar som bidrar till en meningsfull fritid för unga. Bixia kommer att äga namnrättigheterna till kommande höst- och sportlovscamps, Bixia Energy Camp, som är evenemang med hög klass som både brukar vara välbesökta och uppskattade. För mer information kontakta gärna: Christian Andersson, kundansvarig Bixia, christian.andersson@bixia.se, 070-233 47 14 Peter Janefjord, marknadschef Bixia, peter.janefjord@bixia.se, 0708-24 05 05 Natalie Serrate, Försäljnings- och marknadsansvarig, Östers IF, natalie.serrate@ostersif.se, 070-225 28 46 Presskontakt Bixia, 013-20 91 40Läs mer

2023-09-26

Fritidsbanken Sverige får stipendium på 250 000 kronor – utses till Årets Klimathjälte 2023

2023-09-19

Herenco möjliggör mer förnybar el genom solcellspark

Senaste nytt

Solparken driver tre av Parks and Resorts nöjesparker

Från solparken Fjällskär utanför Nyköping köper Parks and Resorts solenergi som driver Kolmården, Gröna Lund och Skara Sommarland under sommarmånaderna. Parken är ett samarbete mellan Bixia, Svea Solar och Parks and Resorts.

Nolato köper el från solkraft

Strax utanför Åhus i Skåne breder en imponerade solpark ut sig – en av Sveriges största. Härifrån köper industrikoncernen Nolato in sin el. Förnybar el till ett säkrat pris, utan kostsam investering.

Året som gått 2022

Under 2022 ställdes energibranschen för stora utmaningar. Ett år som går till historien. Men vi ställer upp och ställer om, och arbetar tillsammans för det vi brinner för. Ta del av de händelser och aktiviteter som kännetecknade vårt arbete under året.