Just nu har vi hög belastning och det kan vara svårt att komma fram. Upplever du problem kan du alltid mejla oss på kundservice@bixia.se. På grund av belastningen är våra svarstider längre än normalt, men vi hör av oss så snart vi kan.

Bixia logo
Meny

Vi hjälper dig att förutse dina elkostnader

Med en aktiv portföljförvaltning jobbar våra analytiker och portföljförvaltare dagligen för att minimera dina risker och ge dig ett stabilt elpris över tid. Så att ni istället kan fokusera på er befintliga verksamhet. Vi förklarar hur det fungerar.


Vårt utbud av elavtal och tillval

Börja med att välja storlek på ditt företag:

Små företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda små företag med en förbrukning upp till 150 000 kWh.

Mellanstora företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda mellanstora företag med en förbrukning mellan 150 000 kWh - 10 GWh.

Stora företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda stora företag med en förbrukning över 10 GWh.

Vi erbjuder

Laddlösning till företag

Bixia erbjuder, tillsammans med vår samarbetspartner, en enkel helhetslösning för företag som vill ladda elbilar med förnybar och lokalproducerad el.

Låna ut ditt tak för solceller

Vi erbjuder dig som företagskund en helhetslösning inom solenergi. Du lånar ut taket till din fastighet där vi tillsammans med vår leverantör tar ett helhetsansvar genom hela processen, i allt från finansiering, installation till drift och förvaltning.

100 % förnybar el från valfri anläggning

Bixia Nära Exklusiv är ett miljötillval till dig med en elförbrukning som överstiger cirka 500 000 kWh per år. Det innebär att du får förnybar el som du själv har valt från en specifik produktionskälla. 

Referenser

Bixia är inget vanligt elhandelsföretag. Vi besitter en unik kompetens att bedriva effektiv och framgångsrik elhandel.
Här kan du läsa om hur några av våra kunder valt att tillsammans med oss tjäna tid, pengar och miljö.

Emilshus gynnar lokala vindkraftsproducenter

En viktig del i Emilshus hållbarhetsarbete handlar om energieffektivisering av företagets fastigheter. Att företagets elleveranser nu både är förnybara och lokala gör skillnad både för klimatet och det lokala näringslivet. 

Nolato blir med solpark

Nolato, som har en lång tradition av ansvarsfullt företagande, vill nu ta ytterligare ett steg för att bli ännu mer hållbara. Byggnationen av solparken påbörjas tillsammans med solenergiföretaget Alight under hösten 2021 och beräknas tas i drift i slutet av april 2022. Storleken motsvarar drygt 11 fotbollsplaner och kommer på ett normalår ha elförbrukning för ungefär 1600 villor.

Holmgrens Bil tecknar förnybart elavtal

- Laddinfrastrukturen behöver påskyndas för att möta de behov som finns och klara av att nå klimatmålen. Vår övertygelse är att samarbeten är vägen framåt för klimatet. Det bygger på att man hittar en partner med liknande värderingar och ambitioner när det gäller hållbarhet, något vi hittat i Holmgrens Bil, förklarar Bixias säljare Christian Andersson.