Ett val som gör skillnad

Det finns två sätt att minska miljöpåverkan, att använda energin effektivare och att satsa på mer närproducerad, förnybar el. Du kan bidra till båda sakerna och vi kan hjälpa dig på traven. Dels med vår kunskap och dels genom våra kundanpassade lösningar. Elanvändningen påverkar vilket elavtal som passar ditt företag bäst.

Kontakta oss direkt på telefon 0771-12 12 00 så hjälper vi dig till rätt elavtal för just ditt företag.

Varför välja Bixia?

Experttjänster

Elmarknaden är vår vardag, vår specialkompetens. Vi bevakar och analyserar den åt dig och förser dig med professionell rådgivning och relevanta beslutsunderlag.

Krafthandel

Vi har unik kompetens och erfarenhet i att bedriva en effektiv elhandel på den Nordiska elbörsen. Bland annat handlar vi utan mellanhänder och kan på så sätt hålla ned priserna.

Energieffektivisera

Spara både pengar och miljö, minska företagets energianvändning med upp till 20 procent. Bixia Energieffektivisering erbjuder rådgivning såväl som omfattade energikartläggning.

Elproducent?

Vi gör det enkelt och lönsamt för dig att sälja elen till oss. Läs mer här.

Din personliga kontakt

Ring oss gärna för en personlig kontakt. Vi kan ge dig rådgivning och information för att göra just ditt val lite enklare. Du kan också skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss till dig.

Ring oss på 0771-12 12 00
Eller skicka e-post till foretag@bixia.se

Här hittar du information till alla våra säljare.