Bixia logo
Meny

Satsa på el från solpark

Vi hjälper ditt företag köpa el från solpark. Satsningen innebär att ni klättrar på hållbarhetsstegen och stärker ert varumärke. Tillsammans med våra samarbetspartners hanterar vi allt kring finansiering och förvaltning, så att ni slipper ta tid från er befintliga verksamhet.


Vårt utbud av elavtal och tillval

Börja med att välja storlek på ditt företag:

Små företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda små företag med en förbrukning upp till 150 000 kWh.

Mellanstora företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda mellanstora företag med en förbrukning mellan 150 000 kWh - 10 GWh.

Stora företag

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda stora företag med en förbrukning över 10 GWh.

Energi i fokus

Ta del av artiklar och reportage med fokus på energianvändning i vårt artikelbibliotek.

Energiförbrukning i Sverige

Hur mycket el använder vi i Sverige? I den här artikeln tittar vi närmre på energiåtgången och svensk energikonsumtion.

Solcellsparker – en del av svensk solenergi

Solcellsparker börjar bli allt vanligare i Sverige. Idag finns närmare ett tjugotal parker runt om i landet och för många företag har det blivit en attraktiv och lönsam investering. Men vad kännetecknar egentligen en solcellspark? Hur vanligt är det och vilka förutsättningar krävs för god lönsamhet? Vi ger dig svaren!

Vad är elcertifikat, elområden och ursprungsgarantier?

Elcertifikat, elområden och ursprungsgarantier är tre begrepp som ofta dyker upp när vi pratar produktion och försäljning av el. I den här artikeln förklarar vi hur begreppen hänger ihop, hur de används på elmarknaden och vilken betydelse de har för dig som slutkund av el.

Referenser

Bixia är inget vanligt elhandelsföretag. Vi besitter en unik kompetens att bedriva effektiv och framgångsrik elhandel.
Här kan du läsa om hur några av våra kunder valt att tillsammans med oss tjäna tid, pengar och miljö.

Bixia och Toyota i solelsavtal

Toyota Material Handling i Mjölby kommer installera fyra solcellsanläggningar med en produktion på omkring en miljon kWh solel per år. Toyota själva behöver inte investera vare sig i varken tid eller pengar. Bixia, tillsammans med sin samarbetspartner inom solel Alight, sköter alltifrån tillståndsansökan och nätanslutning, till installation och drift.

Örebrobostäder uppmuntrar fler att göra ett klimatsmart elval

ÖBO arbetar aktivt med och minskar stadigt sin klimatpåverkan. Genom samarbetet med Bixia tar bostadsbolaget ännu ett steg för att få med sig sina hyresgäster att göra ett aktivt klimatval. Avtalet innebär att hyresgästerna erbjuds förnybar el som delvis kommer från ÖBOs vindkraftverk.

Bixia och Heimstaden ingår samarbete för klimatet

Heimstaden vill bidra till en hållbar samhällsutveckling i de regioner och orter de är verksamma på. Därför är det extra glädjande att vi tillsammans kan erbjuda Heimstadens kunder över hela landet möjlighet att handla prisvärd förnybar el från lokala producenter.