Bixia logo
Meny

Bixia Framtid

Stabilt, tryggt och utan de högsta elpristopparna – säg hej till Bixia Framtid, avtalet för dig som värderar trygghet i ditt elavtal. Här får du ett elpris som varierar från månad till månad, men vi jämnar ut svängningarna och kapar pristopparna så att det blir mer förutsägbart. Kort sagt, trygghet utan att du behöver engagera dig alls!

Bixia Framtid i korthet


DiagramBixiasProdukter.png

Se tidigare priser

Historiska elpriser för Bixia Framtid

 

Jag vill teckna elavtal

Jag vill byta till Bixia Framtid!

Låg månadsavgift, inga påslag

Förutom att Bixia Framtid är tryggt för dig som kund, får du ett elavtal med en av marknadens lägsta månadsavgifter. Dessutom arbetar vi utan påslag vilket innebär att du får ett elpris utan dolda avgifter. Som schysst elhandlare är det viktigt för oss att du vet vad du betalar för. Självklart ingår 100 % förnybar el.

Så fungerar Bixia Framtid

Bixia Framtid är ett långsiktigt hållbart val sett till både ekonomi och miljö. Tänk dig att du köper en aktiefond på banken. Fonden sköts av en fondförvaltare som beslutar vilka aktier som ska ingå i fonden för att den ska bli så lönsam som möjligt. Besluten bygger på noggranna analyser, daglig bevakning och god erfarenhet. Precis på samma sätt fungerar Bixia Framtid. Våra elhandelsexperter analyserar elmarknaden och köper el framåt i tiden, när de ser att priset är lönsamt. Effekten blir ett stabilare elpris utan att du själv behöver engagera dig i elmarknaden.

Prissäkringarna fördelar de ut över 12 månader för att kunna dra nytta av dippar på elmarknaden över tid. Av samma anledning är även uppsägningstiden på avtalet 12 månader – historiskt sett har det lönat sig att vara kund över en längre tid. 

Uppdaterad: 19 december 2022
Kontakta sidansvarig