Bixia logo
Meny

Bixia Nära – el producerad nära dig

Tillsammans kan vi se till att det blir 100 procent förnybar el framöver och du kan göra skillnad genom att välja Bixia Nära. Då köper du förnybar el från dina lokala elproducenter.

Varför ska du välja Bixia Nära?

Att ha det lokalproducerade tillvalet Bixia Nära som en del i ditt elavtal kan jämföras med att du inte bara köper ekologisk mat, du köper den dessutom direkt från din lokala bonde. Då blir det enkelt att förstå. Det kostar lite mer men vinsten du och producenten får ut är ovärderlig.

En del av det du betalar för elen går direkt tillbaka till dina lokala elproducenter, utan mellanhänder. Du vet elens exakta ursprung, du stärker den lokala näringen och är dessutom med och bygger upp en mer hållbar elproduktion i ditt område.

  • Ingen bindningstid – du väljer själv hur länge du vill vara med och bidra
  • Du betalar endast 29 kronor per månad och kostnaden läggs på ditt befintliga elavtal
  • Ditt val av närområde startar redan nästkommande arbetsdag

Om du inte är kund idag kan du teckna elavtal här eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Teckna Bixia Nära

Relaterad information

Vad är lokalproducerad el?

Vår lokalproducerade el kommer från många olika lokala elproducenter, i många fall svenska bönder som även odlar maten du äter. Vi köper den förnybara el som de producerar och säljer vidare till dig. Elen kan vara från solpaneler på taket, ett vindkraftverk eller från ett vattenkraftverk och är givetvis 100 % förnybar.

Träffa våra lokala producenter

På Bixia arbetar vi aktivt för att öka andelen lokalproducerad el från förnybara energikällor som sol, vind, vatten och biomassa. Och det gör vi med en stark tro på våra lokala producenter.

Uppdaterad: 10 maj 2023
Kontakta sidansvarig