Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Bixia Nära – el producerad nära dig

Genom vårt tillval Bixia Nära är du med och stöttar elproducenter i Sverige och tillsammans arbetar vi mot ett 100 % förnybart energisystem. Med Bixia Nära gör du skillnad – på riktigt.

Varför ska du välja Bixia Nära?

För dig som privatperson erbjuder vi bara 100 % förnybar el från producenter runt om i Sverige – vanliga människor som producerar el från sol, vind och vatten. Men med vårt tillval Bixia Nära kan du också vara med och stötta specifika elproducenter i landet. Producenter som tack vare dig kan fortsätta sitt viktiga arbete. Bixia Nära är precis som att köpa ekologisk mat från en gård nära dig – du vet var maten kommer ifrån och vem du stöttar.

Så funkar det

Med Bixia Nära betalar du 29 kronor extra varje månad. En extra kostnad där vinsten är ovärderlig för producenten och vår planet. En del av det du betalar för elen går direkt tillbaka till lokala producenter i det område du valt att stötta – helt utan mellanhänder. Det gör att du vet exakt vilken energikälla elen kommer från och är med och stärker det lokala näringslivet i regionen, samtidigt som du bidrar till uppbygganden av mer hållbar elproduktion i ditt valda område.

  • Ingen bindningstid – du väljer själv hur länge du vill vara med och bidra.
  • Du betalar endast 29 kronor per månad och kostnaden läggs på ditt befintliga elavtal.
  • Ditt val av närområde startar redan nästkommande arbetsdag.

Inte kund?

Om du inte redan är kund, men vill stötta lokala producenter genom Bixia Nära, kan du teckna ett elavtal eller kontakta oss så hjälper vi dig!

Teckna elavtal

Kontakta oss

Teckna Bixia Nära

Relaterad information

Lokalproducerad el

Tillsammans med våra lokala elproducenter – vanliga människor med solceller på taket eller ett vindkraftverk på gården – ser vi till att elen du betalar för är både förnybar och lokalproducerad.

Träffa våra lokala producenter

Vi arbetar aktivt för att öka andelen lokalproducerad el från förnybara energikällor som sol, vind, vatten och biomassa. Här möter du människorna som gör det möjligt – våra lokala producenter.

Uppdaterad: 04 juli 2023
Kontakta sidansvarig