Just nu är det många som ringer till oss och väntetiden är längre än normalt. Vi besvarar alla våra ärenden i turordning.
Du kan lösa många av dina ärenden genom att logga in på Mina Sidor och här kan du få svar på många frågor om elpriset och elmarknaden.

Regeringen har nu kommit med ett förslag om högkostnadsskydd för höga elpriser, mer information hittar du hos Svenska Kraftnät:
Stöd till elanvändare - Svenska Kraftnät

Bixia logo
Meny

Gör som Kristina, välj förnybar el!

Tillsammans kan vi göra en bra värld ännu bättre för kommande generationer genom att göra ett hållbart val och välja förnybar el. Bixia gör valet enkelt och erbjuder dig som senior ett förmånligt elavtal. Självklart hjälper vi dig med bytet över telefon eller via din dator.

Ditt erbjudande!

Du får både rabatt på din elkostnad och stöttar utbyggnaden av mer förnybar el.

Avtalet kan tecknas av dig som är 65+ och som står för elavtalet i hushållet. Det är enkelt att byta till Bixia, alla uppgifter du behöver finns på din senaste elräkning.

Har du funderingar finns vi här och hjälper till med tips och rådgivning gällande elförbrukning och avtal.

Lämna gärna dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig. Tänk på att ta fram elräkningen innan vi ringer så går det riktigt smidigt!

Bixia rekommenderar

För dig som vill slippa elmarknadens svängningar har vi tagit fram en ny produkt, Bixia Framtid. Den kombinerar tryggheten i ett fast pris med möjligheterna i det rörliga. Kontakta oss så berättar vi mer!

Bixia Framtid

Bixia Nära

Med tillvalet Bixia Nära går en del av din elkostnad direkt tillbaka till dina lokala elbönder. Du stärker den lokala näringen och är med och bygger en hållbar elproduktion där du bor. Bra, va?

Bixia Nära