Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Jobba hos oss

Är du redo för spännande utmaningar, vill göra skillnad och samtidigt ha riktigt kul? Då är Bixia en arbetsplats för dig! Vi verkar i en utmanande bransch där vi har stor möjlighet att göra skillnad – för både människor och klimat. Dessutom har vi fått utmärkelsen Karriärföretag 2024 som bekräftar vårt arbetssätt och våra värderingar. Bli en del av vårt gäng på en riktigt schysst arbetsplats!

Lediga tjänster

Kolla här! Vill du ta chansen att leda ett helt gäng motiverade medarbetare och chefer, med stark laganda och som alltid ser till att ha roligt på jobbet?

Nu söker vi vår nästa VD till Bixia.

En stjärna på kundservice?

Skicka en spontanansökan till vår sälj- och supportavdelning i Linköping om du är en serviceinriktad person som gillar att arbeta med försäljning och är skicklig på att upprätthålla goda kundkontakter.

7 skäl att jobba i energibranschen

Energibranschen har blivit utsedd till Sveriges mest attraktiva och jämställda bransch två år i rad. Här är några av anledningarna att välja vår spännande bransch!

Lär känna några av våra medarbetare

Det är något särskilt att omges av människor som brinner för vad de gör. Som sprider värme och glädje omkring sig, samtidigt som de drivs av öppenhet och en vilja att utvecklas. Och vi vågar påstå att det är en av de främsta anledningarna till att många stannar länge hos oss. Här får du lära känna några av våra lysande stjärnor!

Systemspecialist

Christin har ett öga för detaljer och på Bixia är ingen arbetsdag den andra lik – precis som hon vill ha det. Tillsammans med sina närmaste kollegor sköter hon Bixias hantering av mätvärden och fakturakörningar.

– Vi ser till att fakturorna skapas och skickas till kunderna, vilket kräver att man är väldigt noggrann och gillar ett högt tempo.

På Bixia känner sig Christin sedd och tillsammans med sina kollegor kan hon både skratta och påverka.

– Jag gillar att Bixia är ett ärligt och nytänkande företag som vill vara nära kunderna och att vi medarbetare får vara med och påverka!

När Christin inte är på kontoret fortsätter hon att fylla dagarna med glädje genom familj och vänner eller träning i någon form. Perfekt efter en dag framför datorn.

Marknadskoordinator

Terése är Marknadskoordinator på Bixia och tillsammans med sina närmaste kollegor ansvarar hon för alla Bixias marknadsinsatser.

– Jag lägger mycket fokus på att koordinera och stämma av uppdrag både internt och externt och hugger i där det behövs. Så det gäller att vara prestigelös och flexibel för att saker snabbt kan förändras.

Men minst lika viktigt är det att vara lösningsfokuserad och bidra med kreativitet.

– Vi är ett fantastiskt gäng på Bixia och jag har trivts sedan dag ett. Jag skrattar mycket med mina kollegor och känner att jag blir utmanad och får utrymme att utvecklas.

Som husägare med stora trädgårdsvisioner står Terése gärna hemma i trädgården med en sekatör i handen omgiven av blommor och grönska.

Elprisanalytiker

Elmarknaden är komplex och förändras ständigt. Det passar Gustav, vår nyfikne Elprisanalytiker.

– Elmarknaden påverkas av både väder och omvärld och för att lyckas med mitt jobb gäller det att hålla koll på dessa förändringar. Så jag håller mig konstant uppdaterad på de senaste nyheterna och väderprognoserna.

Den komplexa marknaden kräver att Bixia underlättar för sina kunder och ser till att de får ett bra underlag. Här spelar Gustav en avgörande roll när han producerar material till rapporter och nyhetsbrev som publiceras och skickas till både kunder och intressenter.

Men för Gustav är det absolut bästa med Bixia drivet och framåtandan.

– Det är kul att vara en del av en agil, vetgirig och framåtlutad organisation!

En schysst arbetsplats

På Bixia präglas våra öppna kontorslandskap av en stark laganda och smittsamma skratt. Och vi vet att det är tack vare våra medarbetare. När de mår bra mår företaget bra. Därför tror vi starkt på att utveckla chefers ledarskap, involvera våra medarbetare tidigt i beslutsprocesser och uppmuntra till en kultur där vi kontinuerligt coachar varandra framåt. Vi mäter vårt engagemang och välmående och erbjuder en företagskultur där medarbetare har stort utrymme att påverka sitt arbete.

Våra olikheter är vår styrka och det är en av de saker som gör Bixia till en schysst arbetsplats!

Innehållet går inte att se på grund av att du inte tillåter alla cookies på webbplatsen.
Ändra inställningar för kakor/cookies

Se vår film "Tillsammans på Bixia"

Kort om oss

Vi grundades: 1997

Medarbetare: Cirka 80

Här sitter vi: Linköping och Växjö – med möjlighet till distansarbete.

Gör karriär hos oss inom: Rådgivning, administration, portföljförvaltning, kommunikation och marknadsföring, ekonomi, försäljning, affärsutveckling och mycket mer.

Vår vision: En helt förnybar elmarknad. Det arbetar vi för – varje dag!

Några av våra förmåner: Arbetstidsförkortning 63 timmar/år, friskvårdsbidrag 4 000 kronor/år, möjlighet till bonus och föräldraledighetstillägg. 

En del av Tekniska verken: Sedan år 2021 är vi helägda av Tekniska verken i Linköping – energibolaget som bygger världens mest resurseffektiva region. 

Uppdaterad: 29 februari 2024
Kontakta sidansvarig