Bixia logo
Meny

Visita - förhandlat och klart

Visita och Bixia har ett samarbete som sträcker sig många år tillbaka i tiden och som bland annat resulterat i ett väletablerat och uppskattat ramavtal. Ramavtalet har under flera år gett de medlemmar som anslutit sig till avtalet betydande besparingar på elkostnaderna.

Vårt samarbetsavtal ger dig som Visitamedlem:

  • Lägre elpris: Lägre pris för elhandel, dvs vårt arvode för att sköta din elhandel.
  • Skräddarsydd lösning för ditt medlemsföretag.
  • Enbart förnybar el: Enbart miljöcertifierad, ursprungsmärkt el från förnybara källor som vind och vatten.

Ni har själva stora möjligheter att påverka hur ni vill att det ska se ut framåt, vilken trygghetsnivå ni vill ha, hur stor koll ni vill ha på era elkostnader och hur aktiva ni själva föredrar att vara är frågor som spelar in i valet av avtal. När ni ansluter ert företag till avtal genom Visita ger det er också möjligheten till extra förmånliga avtal privat och dessutom erbjuds all er personal förmånliga elavtal som en extra förmån.

Bixias erbjudande av Visita elprodukter

  • Visita Framtid - långsiktig och prisutjämnande strategi
  • Visita Rörligt Pris - möjlighet till besparingar

Som en av av de aktörer i Norden som köper in mest närproducerad, förnybar energi så erbjuder vi självklart 100 procent förnybar energi. Som kund hos Bixia ingår alltid vår Miljöfond där vi tillsammans främjar den förnybara energimarknaden, stöttar våra närproducenter och gör skillnad för barn i andra länder genom vårt samarbete med Erikshjälpen.

Har du fortfarande ett annat elbolag?

Oavsett hur er elsituation ser ut idag är vi övertygade om att vi kan hitta en långsiktig hållbar och förmånlig helhetslösning till er. Kontakta oss gärna för mer information.

Kontakta oss

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Uppdaterad: 14 september 2023
Kontakta sidansvarig