Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Visita

Sedan flera år tillbaka har Vista och Bixia ett väletablerat samarbete som bland annat resulterat i ett uppskattat ramavtal. Här kan du ta del av avtalet som genererat lägre elkostnader för de medlemmar som anslutit sig.

Vårt ramavtal innehåller:

  • Lägre elpris – vi tar ett lägre arvode för att sköta din elhandel. Det innebär att du får ett lägre elpris.
  • En skräddarsydd lösning – unik för ditt medlemsföretag.
  • 100 % förnybar el – enbart miljöcertifierad och ursprungsmärkt el från förnybara källor som vind och vatten.

Våra produkter

Vista Framtid – en långsiktig och prisutjämnande strategi.
Vista Rörligt Pris – följer marknadens prisutveckling.

Välj ett elavtal med fokus på hållbarhet

Ni har själva stora möjligheter att påverka hur ni vill att det ska se ut framåt. Vilken trygghetsnivå ni vill ha, hur stor koll ni vill ha på era elkostnader och hur aktiva ni själva föredrar att vara är frågor som spelar in i valet av avtal. Genom att ansluta ditt företag till avtalet via Vista får du extra förmånliga avtal privat. Dessutom erbjuds all personal förmånliga elavtal som en extra förmån.

Vill du ta del av erbjudandet eller få mer information? Fyll i dina kontaktuppgifter så kommer en av våra säljare att kontakta dig!

Gör en intresseanmälan!

Har du fortfarande ett annat elbolag?

Oavsett hur er elsituation ser ut idag är vi övertygade om att vi kan hitta en långsiktig hållbar och förmånlig helhetslösning till er. Kontakta oss gärna för mer information.

Kontakta oss

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Uppdaterad: 19 februari 2024
Kontakta sidansvarig