Bixia logo
Meny

Ramavtal

Allt fler organisationer och större företag upptäcker fördelarna med att teckna ramavtal. Ett ramavtal ger inte bara långsiktig trygghet och bättre totalekonomi med konkurrenskraftiga priser. Ett ramavtal ger också organisationer och större företag en samarbetspartner som tillgodoser deras behov, både vad det gäller service och tillgänglighet och inte minst, gör det enkelt för alla medlemmar att ansluta just sina anläggningar med ett skräddarsytt koncept för deras verksamhet.

Aktuella ramavtal

Ett ramavtal innebär att företagets alla kontor, företag eller avdelningar runt om i landet kan ansluta sig och att man själv väljer anslutningsdatum och avtalsperiod. Eftersom översikten redan är gjord kan medlemmarna vara säkra på att ramavtalet redan är förmånligt och sparar på det sättet både tid och pengar. Här hittar du mer information och kontaktuppgifter för respektive ramavtal.

Fastighetsägarna

ICA

Nores

Riksbyggen

Svenska kyrkan

Visita

Teckna ramavtal för er organisation/ert företag

Vi har lång erfarenhet av samarbeten och ramavtal med olika kunder runt om i Sverige och kan stoltsera med goda referenser. Vi anpassar varje ramavtal till den specifika organisationen eller företaget. Hos oss får ni alltid en kontaktperson som hjälper er med all administration i samband med leverantörsbyte och ger er vägledning och råd om olika produkter och tjänster som kan erbjudas.

Du är varmt välkommen att kontakta oss, här hittar du våra kontaktuppgifter.

Kontakta oss

Uppdaterad: 04 september 2023
Kontakta sidansvarig