Bixia logo
Meny

Ramavtal

Allt fler organisationer och större företag upptäcker fördelarna med att teckna ramavtal. Ett ramavtal ger inte bara långsiktig trygghet och bättre totalekonomi med konkurrenskraftiga priser. Ett ramavtal ger också organisationer och större företag en samarbetspartner som tillgodoser deras behov, både vad det gäller service och tillgänglighet och inte minst, gör det enkelt för alla medlemmar att ansluta just sina anläggningar med ett skräddarsytt koncept för deras verksamhet.

Aktuella ramavtal

Ett ramavtal innebär att företagets alla kontor, företag eller avdelningar runt om i landet kan ansluta sig och att man själv väljer anslutningsdatum och avtalsperiod. Eftersom översikten redan är gjord kan medlemmarna vara säkra på att ramavtalet redan är förmånligt och sparar på det sättet både tid och pengar. Här hittar du mer information och kontaktuppgifter för respektive ramavtal.

Buddy Energy

Fastighetsägarna

ICA

Krogdirekt

Nores

Riksbyggen

Svenska kyrkan

Visita

Frågor om ramavtal och samarbeten?

Ett samarbete eller ramavtal inom elhandeln utgör en trygg grund för era energibehov och affärsstrategier. Det ger er tillgång till experter som hjälper er att optimera verksamheten och stödja era långsiktiga mål, inklusive hållbarhet. Kontakta oss för att diskutera hur vi kan skapa ett framgångsrikt samarbete!

Contact card image

Mattias Franzén

Key Account Manager

Contact card image

Oscar Carmefeldt

Key Account Manager

Uppdaterad: 07 mars 2024
Kontakta sidansvarig