Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Våra energitjänster

Bli leverantör på balansmarknaden

Har du möjlighet att sänka din verksamhets effektuttag under korta perioder? Då kan du bli flexleverantör. Undvik att elpriset avgör om du går med vinst eller förlust – bli flexleverantör idag!

Producera solel

Vill du sänka dina energikostnader och bidra till en hållbar omställning? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi solcellslösningar för både mark och tak.

Ladda elbilen

Tilllsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi en enkel helhetslösning för företag som vill ladda sina elbilar med förnybar och lokalproducerad el. Enkelt och hållbart.

Portföljförvaltat elavtal

Driver ditt företag en elintensiv verksamhet? Då är det viktigt att kunna förutse elbörsens svängningar – så att den årliga elkostnaden inte blir en överraskning. Vi hjälper dig.

Energiövervaka din verksamhet

Vill du energieffektivisera din verksamhet och vända elförbrukningen till en intäktskälla? Med effektiva energiåtgärder hjälper vi dig att nå dit!

Kontakta sidansvarig