Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Våra solcellslösningar

Allt fler upptäcker fördelarna med att producera el genom solkraft. Förutom att det tillför mer förnybar energi till samhället bidrar det till lägre energikostnader för dig som producent. Tillsammans med våra samarbetspartners hjälper vi till med solcellslösningar på både mark och tak.

Investera i solenergi

Fläktar, kylar, pumpar, värme och ventilation – energislukarna är många och kostnaderna höga. Att investera i solenergi är en av de mest stabila investeringarna du kan göra på fastigheten. Dessutom får företaget ett unikt miljövärde och solenergin hjälper er att nå era hållbarhetsmål. Ni blir också en stor del av omställningen till mer förnybar energi. 

Lantbruk

BRF/fastighetsägare

Företag och industri

Solpark

Villatak

Relaterad information

Vill du sälja din egenproducerade el?

På Bixia söker vi ständigt efter fler som vill producera och sälja sin el. Tillsammans med lokala elproducenter bidrar vi till en grönare, friskare och mer hållbar förändring. Bli en del av den du med.

Solceller och solpaneler – allt du behöver veta

Fler väljer att installera solpaneler av både ekonomiska och miljövänliga skäl. Men hur fungerar det egentligen och hur ska du gå till väga om du vill investera i solceller? Vi har samlat allt du behöver veta.

Hur kan företag med hög elförbrukning spara el?

Att spara energi är en viktig del i klimatarbetet för många företag. Då är det viktigt att ta reda på var den mesta elen förbrukas. Här har vi samlat smarta energispartips som tar dig en bit på vägen.

Uppdaterad: 09 november 2023