Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Krogdirekt

Sänk dina elkostnader genom att ta del av Bixias förmånliga samarbetsavtal med Krogdirekt. På Bixia arbetar vi aktivt på elbörsen för att ge ditt företag ett så förmånlig elpris som möjligt. Du väljer själv om du vill ha rörligt elpris eller om du vill ta del av vår portföljförvaltning.

Vårt ramavtal innehåller:

  • Ett centralt framförhandlat ramavtal med volymrabatter
  • Ett stabilt och förutsägbart elpris över tid
  • Endast 100 % förnybar el ingår
  • En närmare leverantörsupplevelse med ett dedikerat kundteam och kontaktpersoner

Välj ett förmånligt elavtal med trygghet i fokus

Att driva en restaurang kan vara stressigt med allt som ska skötas, från kök till administration och prisutveckling. Men genom att göra kloka val kan restauranger inte bara spara pengar utan även göra skillnad för miljön.

Välj ett elavtal som är skräddarsytt för restaurangens behov och ekonomi, och du kan vara med och stödja en bransch som strävar mot en mer hållbar framtid.

Gör en intresseanmälan!

Kontakta våra säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Relaterad information

Vi är ett elhandelsbolag att lita på

För oss på Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på oss som elhandelsbolag. Därför är vi stolta över att vara certifierade enligt Schysst elhandel.

Producera solel

Vill du sänka dina energikostnader och bidra till en hållbar omställning? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi solcellslösningar för både mark och tak.

Företagsrådgivning

Har du frågor, funderingar eller är nyfiken på att veta mer om våra tjänster? Kontakta våra företagsrådgivare så hjälper de dig! Här hittar du våra kontaktvägar.

Kontakta sidansvarig