Just nu är det många som ringer till oss och väntetiden är längre än normalt. Vi besvarar alla våra ärenden i turordning.
Du kan lösa många av dina ärenden genom att logga in på Mina Sidor och här kan du få svar på många frågor om elpriset och elmarknaden.

Regeringen har nu kommit med ett förslag om högkostnadsskydd för höga elpriser, mer information hittar du hos Svenska Kraftnät:
Stöd till elanvändare - Svenska Kraftnät

Bixia logo
Meny

Producera och sälja el

Bixia erbjuder ett komplett utbud av produkter för att du som producent ska kunna optimera din elhandel till önskad risknivå. Varje producent har olika förutsättningar och behov som kräver olika lösningar. Därför fokuserar vi på Bixia att du som producent har rätt verktyg för att kunna möta dagens och framtidens elmarknad.

Sveriges största inköpare av förnybar och närproducerad el

Att förnybar och närproducerad el står högst upp på listan är självklart. Det är grunden för Bixias vision och affär. Idag levererar vi 100 procent förnybar el till alla privatkunder. Det är Bixias alla lokala producenter som gör det möjligt. Genom att producenterna får tillbaka en del av intäkterna ökar också förutsättningarna för en utbyggnad av mer närproducerad el.

Fem anledningar till varför du ska sälja el till Bixia

  1. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och enkel administration.
  2. Vi erbjuder rådgivning, nyhetsbrev och möjlighet att delta på regelbundna producentträffar.
  3. Vi satsar stort på inköp av närproducerad el.
  4. Vi ger full support vid uppstart av nya verk och vid övergång till oss.
  5. Vi på Bixia tror på det vi gör och på en grönare framtid. Våra producenter är våra hjältar och tillsammans med våra kunder är vi med och bygger ut sol-, vind- och vattenkraften.

Våra erfarna och skickliga experter kan ge dig råd och information om hur du säljer din närproducerade el till oss. Du får självklart löpande tillgång till Bixias analyser av elmarknaden samt aktiv rådgivning av våra krafthandlare. Kontakta oss för mer information.

Produktblad för producent

Personliga rådgivare vid produktion av vindkraft, vattenkraft och solpark

Contact card image

Johan Tholf

Krafthandlare

Contact card image

Henric Karlsson

Krafthandlare

Contact card image

Bengt Carlsson

Krafthandlare

Contact card image

Eric Constantien

Chef Inköp Produktion

Uppdaterad: 29 november 2022