Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Producera och sälja el

Bixia erbjuder ett komplett utbud av produkter för att du som producent ska kunna optimera din elhandel till önskad risknivå. Alla har olika förutsättningar och behov som kräver olika lösningar. Därför ser vi på Bixia till att du som producent har rätt verktyg för att möta dagens och framtidens elmarknad.

Våra producenter bidrar till mer förnybar el

Förnybar och lokalproducerad el står högst upp på vår lista. Det är en självklarhet och grunden för Bixias vision och affär. Tack vare våra producenter levererar vi idag 100 procent förnybar el till alla våra privatkunder. Producenterna får i sin tur tillbaka en del av intäkterna, vilket ökar förutsättningarna att bygga ut den lokalproducerade elen. Dessutom är Bixia Sveriges största inköpare av förnybar och lokalproducerad el. 

Därför ska du sälja din el till Bixia

På Bixia erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och enkel administration. Vi erbjuder också rådgivning, nyhetsbrev och möjlighet att delta på våra regelbundna producentträffar – så att du håller dig uppdaterad om vad som sker på elmarknaden.

Vi arbetar aktivt för att öka andelen förnybar och lokalproducerad el och satsar stort på att detta ska bli verklighet. Med andra ord vill vi satsa på dig och din produktion. För att förenkla din process erbjuder vi full support vid uppstart av nya verk och vid övergång till oss. Det ska vara enkelt att göra rätt.

Vi tror på det vi gör och på en grönare framtid. Och ditt arbete gör stor skillnad. Våra producenter är våra hjältar och tillsammans med våra kunder bygger vi ut sol-, vind- och vattenkraften.

Med hjälp från Bixias experter

Våra erfarna och skickliga experter ger dig råd och information om hur du säljer din lokalproducerade el till oss. Självklart får du löpande tillgång till Bixias analyser av elmarknaden samt aktiv rådgivning av våra krafthandlare. Kontakta oss för mer information.

Personliga rådgivare

Personliga rådgivare vid produktion av vindkraft, vattenkraft och solpark.

Contact card image

Johan Tholf

Krafthandlare

Contact card image

Henric Karlsson

Krafthandlare

Contact card image

Bengt Carlsson

Krafthandlare

Contact card image

Eric Constantien

Chef Inköp Produktion

Uppdaterad: 04 augusti 2023