Bixia logo
Meny

ICA

Sänk dina elkostnader med vårt samarbetsavtal med ICA. Alltid 100 procent förnybar el från naturens krafter. Du kan välja att köpa din el till rörligt pris eller gå samman med andra ICA Handlare i en elpool. I elpoolen slås flera handlares elanvändning samman och vårt expertteam inom elhandel sköter era elinköp för bästa möjliga pris.

Vårt samarbetsavtal ger dig som ICA Handlare:

  • Lägre elpris: Lägre pris för elhandel, dvs vårt arvode för att sköta din elhandel.
  • Enbart förnybar el: Enbart miljöcertifierad, ursprungsmärkt el från förnybara källor som vind och vatten – bra att skylta med i butiken.
  • Smartare uppföljning på butikens elförbrukning: Mervärden från ICA centralt i form av statistik och KPI:er för att ge dig en tydlig indikation på hur din energiförbrukning ser ut jämfört med andra butiker inom profilen.

Bixias erbjudande av ICA elprodukter

ICA Elpool Flex - För dig som vill kombinera fast och rörligt pris

I den här elpoolen kombinerar vi ett litet risktagande med stora möjligheter genom att handla de terminskontrakt som står till buds på den nordiska elbörsen för att bygga upp ett attraktivt elpris. Allt beroende på hur vi bedömer att marknaden kommer att utvecklas.

ICA Elpool Flex

ICA Elpool Trygg - För dig som vill hålla koll på dina elkostnader

Med den här elpoolen får du en mycket hög säkringsgrad som ger dig en god kännedom och trygghet i priset för innevarande och nästkommande år. Du får bra koll på dina elkostnader och kan koncentrera dig på din kärnverksamhet. 100 % förnybar el ingår.

ICA Elpool Trygg

ICA Elpool Offensiv - För dig som vill dra nytta av svängningarna

Vår mest offensiva elpool, där du har möjlighet till ett lägre elpris än elbörsens. Genom att du ger oss i uppdrag att handla med ditt planerade elbehov har du möjlighet att få ett ännu lägre pris. Vi siktar nämligen på att hamna lägre än det vanliga rörliga elpriset – och när vi lyckas får du 90% av vinsten.

ICA Elpool Offensiv

ICA Rörligt Pris - Följer marknadens svängningar

Rörligt pris följer utvecklingen på den nordiska elbörsen Nord Pool och varierar varje månad. Ditt elpris baseras på aktuellt marknadspris – högt som lågt – och du får ett av marknadens lägsta påslag.

ICA Rörligt Pris

Referenser

ICA Nära Stöde

"Månadsvis kan någon annan vara billigare, men på lång sikt är det ingen annan leverantör som varit mer prisvärd. Jag uppskattar den personliga kontakten jag har med säljaren från Bixia. Vi bollar olika lösningar och även om jag inte alltid följer rekommendationerna, tycker jag om att få dem. Sist blev det Bingo, då jag bytte till rörligt pris. Såklart är också Bixias miljöprofil ett stort plus. Att elen kommer från förnybara källor samtidigt som jag sparar pengar, det är dubbelvinst."

Mikael Norrbom, ICA Nära Stöde

ICA Nära Stöde, mer information

ICA Nära Lindeborg

"ICAs elavtal med Bixia har flera fördelar. Det lägre priset, el från förnybara källor och den unika energirapporten som visar när elförbrukningen är onödigt stor."

Anders Ohlsson, ICA Nära Lindeborg

ICA Nära Lindeborg, mer information

ICA Kvantum BEA Livsmedel

"För mig är det värdefullt att jag slipper sätta mig in i elmarknaden och slipper göra aktiva val, så att jag kan fokusera på min egen verksamhet och kan känna mig trygg. Det är lite som att köpa sig fri och den tryggheten är viktig för mig"

Charlie Karlsson, ICA Kvantum BEA Livsmedel

ICA Kvantum BEA Livsmedel, mer information

ICA Supermarket Färgelanda

"Den totala miljöprofilen gör att Bixia känns som ett självklart val. Miljön är så pass viktig för oss att vi tycker det är värt att betala en extra slant för att få förnybar el. Fler ICA-handlare borde göra som vi!"

Daniel Larsson, ICA Supermarket, Färgelanda

ICA Supermarket Färgelanda, mer information

ICA Grytan Moheda

Niclas Stenberg är ICA-handlare i Moheda som brinner extra mycket för klimatet och för sin närmiljö. Därför var svaret givet när han erbjöds att låna ut sitt butikstak till Bixia för att producera solel. En investering för klimatet och hans varumärke, som inte har kostat honom en krona.

Niclas Stenberg, ICA Grytan, Moheda

ICA Grytan Moheda, mer information

ICA Nära Skansen Mörbylånga

ICA-handlaren Roger Andersson har tagit fasta på att Mörbylånga är en av Sveriges soligaste platser. Med start i mars 2019 producerar han sin egen el via solceller på taket. Och han behöver varken investera tid eller pengar.

Roger Andersson, ICA Nära Skansen Mörbylånga

ICA Nära Skansen Mörbylånga, mer information

Kontakta oss

Har du frågor eller funderingar, ta kontakt med vår ICA-säljare.

Contact card image

Oscar Carmefeldt

Account Manager ICA

Kontakta sidansvarig