Bixia logo
Meny

Svenska kyrkan

Sedan hösten 2023 samarbetar Svenska kyrkan och Bixia för att erbjuda hållbara och förmånliga elavtal till församlingar, pastorat och stift - med fokus på trygghet och gynnsamhet över tid. Givetvis 100 % förnybar el från sol-, vind- och vattenkraft.

Vårt ramavtal med Svenska kyrkan innehåller:

  • Ett centralt framförhandlat ramavtal med volymrabatter
  • Ett stabilt och förutsägbart elpris över tid
  • Endast 100 % förnybar el ingår
  • En närmare leverantörsupplevelse med ett dedikerat kundteam och kontaktpersoner

Välj ett elavtal med fokus på klimat och miljö

Klimatfrågorna är en självklar och integrerad del i Svenska kyrkans arbete och det finns en ambitionen att Svenska Kyrkans verksamheter ska vara klimatneutrala år 2030. Det handlar om att både göra konkreta insatser för klimatet och att bidra i de existentiella diskussionerna om följderna av klimatförändringarna.

Ett sätt att bidra är att göra klimatsmarta val i  energianvändning. Som att ta del av ett hållbart och förmånligt elavtal genom Bixia.

Kontakta oss

Kontakta våra säljare

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Relaterad information

Vi är ett elhandelsbolag att lita på

För oss på Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på oss som elhandelsbolag. Därför är vi stolta över att vara certifierade enligt Schysst elhandel.

Producera solel

Vill du sänka dina energikostnader och bidra till en hållbar omställning? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi solcellslösningar för både mark och tak.

Företagsrådgivning

Har du frågor, funderingar eller är nyfiken på att veta mer? Kontakta våra företagsrådgivare så hjälper de dig! Här hittar du våra kontaktvägar.

Uppdaterad: 14 september 2023