Bixia logo
Meny

Elavtal för företag

Bixia erbjuder dig som företagskund skräddarsydda lösningar med bästa tänkbara service för elinköp. Vi vill att du som företagskund ska känna dig trygg i valet av elbolag. Våra erfarna och skickliga rådgivare utför oberoende analyser och riskbedömningar och förser oss och våra kunder med information och beslutsunderlag.

Fast pris Företag

Fast pris Företag är perfekt för dig som vill slippa engagera dig i elmarknaden och värdesätter långsiktig trygghet. Fast pris innebär att du har ett och samma pris under hela avtalsperioden.

  • Samma pris året om
  • Låg risk för kund
  • Alltid 100 % förnybar el

Rörligt pris Företag

Rörligt pris Företag är perfekt för dig som är aktiv och flexibel. Rörligt pris innebär att avtalet följer prisutvecklingen på elmarknaden. När priset på elbörsen (Nord Pool) förändras följer det rörliga priset med. Inklusiv inköpspris och timpris.

  • Digitalt
  • Lägsta pris
  • Ingen bindningstid
  • Alltid 100 % förnybar el

Välj miljömärkt el

Bra Miljöval Företag

Genom att välja el som är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval, innebär att du väljer mer miljövänlig el från förnybara energikällor och högt ställda miljökrav på elproduktionen till ditt företag. Samtidigt bidrar du till konkret miljönytta och energieffektivisering, som leder till minskade koldioxidutsläpp och en hållbar framtid. Bra för ditt företag och bra för miljön.

100 % förnybar el

Fortfarande finns möjligheten för företag att stärka sin position och sitt varumärke genom att välja 100 % förnybar el, eftersom det fortfarande inte är självklart för alla företag. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med allt.

Vattenkraftsel Företag

Med Vattenkraftsel får du en garanti på att din el kommer från ursprungsmärkt vattenkraft. Ursprungsgarantier är ett bevis på att elen är producerad med förnybara energikällor och regleras i EU-direktiv.

Bixia Nära Exklusiv

Bixia Nära Exklusiv är ett miljötillval till dig med en elförbrukning som överstiger cirka 500 000 kWh per år. Det innebär att du får förnybar el som du själv har valt från en specifik produktionskälla. 

Tillvalsprodukter

Bixia Solklart

Vi erbjuder dig som företagskund en helhetslösning inom solenergi. Du lånar ut taket till din fastighet där vi tillsammans med vår leverantör tar ett helhetsansvar genom hela processen, i allt från finansiering, installation till drift och förvaltning.

Bee laddstolpar

Ladda bilen med enbart förnybara och hållbara energikällor, som vind och vatten! Få tillgång till landets snabbast växande laddnätverk av publika laddstationer.

Vi hjälper dig att hitta rätt elavtal

Har du större elförbrukning, från 150 000 kWh och uppåt, så erbjuder vi dig personlig rådgivning.

Ring oss

Elmarknadsläget

Personliga rådgivare vid förbrukning mellan 150 000 kWh - 5 GWh per år

Contact card image

Elin Andersson

Säljare

Contact card image

Linus Frisberg

Säljare

Contact card image

Rasmus Jacobsen

Säljare

Personliga rådgivare vid förbrukning över 5 GWh per år

Contact card image

Michael Strang

Upphandlingsansvarig

Contact card image

Magnus Höglund

Key Account Manager

Contact card image

Fredrik Sternér

Key Account Manager

Contact card image

Mattias Franzén

Key Account Manager

Kontakta sidansvarig