Bixia logo
Meny

Fastighetsägarna GFR

Med Bixias elpool för fastighetsägare får du som medlem hos Fastighetsägarna möjlighet att låta Bixias elmarknadsexperter sköta din elhandel på samma sätt som de gör för högförbrukande företag. Flera fastighetsägare går samman och delar på en portfölj. En smidig lösning som gör att du sparar både tid och pengar - utan att behöva bygga upp egen kompetens. I Elpoolen ingår självklart alltid 100 % förnybar el.

Fastighetsägarna GFR samarbetar med Bixia

stämpel_kund_vind_vatten_2020_webb.pngPå Bixia arbetar vi för att öka andelen förnybar och lokalproducerad el. Det gör vi genom att utveckla hållbara energitjänster och vara ett av de elbolag i Sverige som köper in störst andel förnybar och lokalt producerad el. Vi har lång erfarenhet av att bedriva framgångsrik elhandel vilket innebär en trygghet för dig som medlem. Det som skiljer oss från många andra aktörer är att vi agerar direkt på den nordiska elbörsen med vår egen krafthandel - helt utan mellanhänder. 

Erbjudande till dig som medlem

Genom att ansluta dig till elpoolen kan du som fastighetsägare i GFR fokusera på din kärnverksamhet och låta Bixias erfarna förvaltare sprida inköpen över tid för att nå en så gynnsam prisutveckling som möjligt. Detta ger medlemmarna i elpoolen en större möjlighet till lägre pris än ett vanligt elavtal. Du som fastighetsägare får trygga, skräddarsydda lösningar och bästa tänkbara service för elinköp. Nytt i elpoolen är att det alltid ingår 100 % förnybar el.

Läs mer om Fastighetsägarnas medlemsrabatter 

Kontakta oss

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Uppdaterad: 14 september 2023
Kontakta sidansvarig