Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Fastighetsägarna GFR

Tillsammans har Fastighetsägarna GFR och Bixia utformat ett förmånligt ramavtal för dig som medlem. Här kan du ta del av avtalet där Bixias elmarknadsexperter skapar ett långsiktigt och hållbart upplägg.

Vårt ramavtal innehåller:

  • Två avtal – välj det som passar dig bäst.
  • 100 % förnybar el.
  • Ett centralt framförhandlat ramavtal - med förmånliga rabatter
  • Dedikerad direktkontakt med Bixias företagsrådgivare.

Våra produkter

Fastighetsägarna GFR:s Elpool – säkrar delar av ditt elpris.
Fastighetsägarna GFR:s Rörligt Pris – följer marknadens utveckling.

Välj ett hållbart elavtal för fastighetsägare

På Bixia arbetar vi för att öka andelen förnybar och lokalproducerad el och det gör vi genom att bland annat utveckla hållbara energitjänster. Som medlem hos Fastighetsägarna GFR kan du dra nytta av lösningar vi erbjuder på områden som solceller, batterier och elbilsladdare.

Vill du ta del av erbjudandet eller få mer information? Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar en av våra säljare dig!

Fastighetsägarnas medlemssida

Intresseanmälan

Kontakta våra säljare

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Relaterad information

Solcellserbjudande för fastighet och BRF

Med solceller på fastigheten kan du minska elkostnaderna för både bostadsrättsföreningen i stort och för medlemmarna. Dessutom stiger värdet på fastigheten och den blir mer attraktiv.

Ladda vid fastigheten

Vi hjälper dig med en enkel och säker laddlösning för dina fastigheter och hyresgäster. Självklart fulladdad med förnybar och lokalproducerad el.

Vi är ett elhandelsbolag att lita på

För oss på Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på oss som elhandelsbolag. Därför är vi stolta över att vara certifierade enligt Schysst elhandel.

Uppdaterad: 19 februari 2024
Kontakta sidansvarig