Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Kontakta våra företagsrådgivare

Vill du teckna ett elavtal, har frågor om ditt nuvarande avtal eller vill diskutera våra energitjänster? Då hjälper våra företagsrådgivare gärna till! Här hittar du rätt kontaktväg beroende på hur mycket ditt företag förbrukar och vad frågan gäller.

Företag med en förbrukning upp till 200 000 kWh

Om ditt företag har en förbrukning på upp till 200 000 kWh är du välkommen att kontakta vår kundservice, som hjälper dig med allt från elavtal och solceller, till laddbox och fakturor.

Du kan också chatta med oss och till exempel be om att bli uppringd!

Kontaktuppgifter: Kundservice

Företag med en förbrukning mellan 200 000 kWh – 2 GWh

Om ditt företag har en förbrukning mellan 200 000 kWh och 2 GWh är du välkommen att kontakta våra företagsrådgivare, som hjälper dig med allt från elavtal och solceller, till fakturor och stödtjänster.

Telefon företagsrådgivning: 013-20 80 80

E-post: foretag@bixia.se

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Företag med en förbrukning mellan 2 GWh – 20 GWh

Om ditt företag har en förbrukning på mellan 2 GWH och 20 GWh är du välkommen att kontakta vår Account Manager, som hjälper dig med allt från elavtal till energitjänster för din verksamhet.

Contact card image

Philip Wahl

Account Manager

Företag med en förbrukning över 20 GWh

Om ditt företag har en förbrukning på över 20 GWh är du välkommen att kontakta våra Key Account Managers, som hjälper dig med allt från elavtal till energitjänster för din verksamhet.

Contact card image

Magnus Höglund

Key Account Manager

Contact card image

Christian Andersson

Key Account Manager

Ramavtal och samarbeten

Våra samarbeten och ramavtal för elhandel utgör en trygg grund för dina energibehov och affärsstrategier. Det ger dig också tillgång till experter som hjälper dig att optimera din verksamhet och stödja era långsiktiga mål.

Kontakta oss om du har frågor om ett befintligt ramavtal eller vill diskutera hur vi tillsammans kan skapa ett framgångsrikt samarbete.

Contact card image

Mattias Franzén

Key Account Manager

Contact card image

Oscar Carmefeldt

Key Account Manager

Fakturafrågor eller administrativa frågor

Är du företagskund och har frågor om fakturan? Vårt affärsstöd hjälper dig gärna med det och andra administrativa frågor!

Contact card image

Angelica Vestin

Administratör Affärsstöd

Contact card image

Matilda Pettersson

Administratör Affärsstöd

Relaterad information

Producentrådgivning

Här hittar du våra kontaktvägar för producenter.