Bixia logo
Meny

Nores

Sänk dina elkostnader genom att ta del av Bixias förmånliga samarbetsavtal med Nores. På Bixia arbetar vi aktivt på elbörsen för att ge dig ett så förmånlig elpris som möjligt. Dessutom tar vi ut ett lågt arvode för att sköta din elhandel. Hos oss får ni enbart ursprungsmärkt el från förnybara energikällor som vind och vatten. För din varumärkesprofilering får du ett intyg som visar att du enbart använder förnybar energi att hänga upp i din verksamhet.

Ditt erbjudande – alltid med förnybar el

Köp din el till rörligt pris eller gå samman i en elpool tillsammans med andra medlemmar i Nores. I elpoolen slås flera medlemmars elanvändning samman och vårt expertteam inom elhandel sköter era elinköp för att nå bästa möjliga elpris.

Nores Rörligt Pris – följer marknadens svängningar

Rörligt pris följer utvecklingen på den nordiska elbörsen Nord Pool och varierar varje månad. Ditt elpris baseras på aktuellt marknadspris – högt som lågt – och du får ett av marknadens lägsta påslag.

Nores Rörligt Pris, mer information

Nores Gröna Elpool – för dig som vill kombinera fast och rörligt pris

I den här elpoolen kombinerar vi ett litet risktagande med stora möjligheter. Genom att handla med de terminskontrakt som står till buds på den nordiska elbörsen bygger vi upp ett attraktivt elpris över tid. Allt beroende på hur vi bedömer att marknaden kommer att utvecklas.

Nores Gröna Elpool, mer information

Gör en intresseanmälan!

Kontakta oss

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Nores

Nores är en medlemsägd inköpsorganisation för HoReCa-marknaden i Sverige och Norge, med en total inköpsvolym på över 2,8 miljarder kronor och över 1000 medlemmar. Medlemmarna i föreningen är väletablerade och profilerade aktörer bestående av både enskilda, ägargrupperingar och kedjesammanslutningar.

Uppdaterad: 12 mars 2024
Kontakta sidansvarig