Bixia logo
Meny

Buddy Energy

Buddy Energy erbjuder fastighetsägare energioptimering som en service, från analys av byggnaden, till utveckling av en kundanpassad lösning, och slutligen tar Buddy hela investeringen för batterier och solceller för att skapa ett lokalt energisystem.

Vårt ramavtal innehåller:

  • Två olika elhandelsprodukter utifrån ditt önskemål:
    • Rörligt Pris
    • Buddys Elpool
  • Egen portföljförvaltning (enbart för större förbrukande kunder)
  • Endast 100 % förnybar el

Välj ett hållbart elavtal för fastighetsägare

Buddy Energy är ett utvecklingsprojekt och energibolag som fokuserar på att utveckla hållbara energisystem för fastigheter. Genom att erbjuda enkel energioptimering och öka lönsamheten för fastighetsägare tar de itu med de växande utmaningarna med stigande energipriser och räntekostnader.

Ett sätt att bidra är att göra klimatsmarta val i energianvändning, som att välja ett hållbart och förmånligt elavtal genom Bixia.

Intresseanmälan

Kontakta oss

Contact card image

Philip Wahl

Account Manager

Relaterad information

Vi är ett elhandelsbolag att lita på

För oss på Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på oss som elhandelsbolag. Därför är vi stolta över att vara certifierade enligt Schysst elhandel.

Producera solel

Vill du sänka dina energikostnader och bidra till en hållbar omställning? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi solcellslösningar för både mark och tak.

Företagsrådgivning

Har du frågor, funderingar eller är nyfiken på att veta mer om våra tjänster? Kontakta våra företagsrådgivare så hjälper de dig! Här hittar du våra kontaktvägar.

Uppdaterad: 16 februari 2024