Bixia logo
Meny

Bixia Framtid

Stabilt, tryggt och utan de högsta elpristopparna – säg hej till Bixia Framtid, avtalet för dig som värderar trygghet i ditt elavtal. Här får du ett elpris som varierar från månad till månad, men vi jämnar ut svängningarna så att det blir mer förutsägbart. Kort sagt, trygghet utan att du behöver engagera dig alls!

Bixia Framtid i korthet

 

Se ditt pris och teckna elavtal

Analys och prognos

Här sammanfattar vi vilka faktorer som påverkat priset på Bixia Framtid under månaden.

Analys och prognos för Bixia Framtid

Se tidigare elpriser

Här har vi samlat tidigare elpriser för Bixia Framtid.

Historiska elpriser för Bixia Framtid

Trygghet med långsiktiga prissäkringar

Bixia Framtid är ett tryggt elavtal och passar dig som inte vill engagera dig i elmarknaden, utan låter oss sköta jobbet. Det är ett långsiktigt och hållbart elavtal sett till både ekonomi och klimat - självklart med 100 % förnybar el.

Så fungerar Bixia Framtid

Tänk dig att du köper en aktiefond på banken. Fonden sköts då av en fondförvaltare som beslutar om vilka aktier som ska ingå i fonden – för att den på lång sikt ska bli så lönsam som möjligt. Besluten bygger i sin tur på noggranna analyser, daglig bevakning och god erfarenhet. På samma sätt fungerar Bixia Framtid.

Våra elhandelsexperter analyserar elmarknaden och köper el framåt i tiden när de, utifrån förväntade prognoser, ser att priset är mest lönsamt. Med andra ord säkrar de priset en tid framöver. Resultatet blir ett stabilare elpris över tid. Det innebär att du undviker extremt höga elpriser, men också att du inte är med när de är extremt låga. Som kund kan du luta dig tillbaka och låta våra elhandelsexperter sköta jobbet.

Prissäkringarna som görs fördelas ut över en längre period på upp till 36 månader - för att kunna dra nytta av de prisdippar som sker över tid på elmarknaden. Eftersom säkringarna görs långt fram i tiden är uppsägningstiden på Bixia Framtid 12 månader. Detta skapar stabilitet och förutsägbarhet, samtidigt som det historiskt sett har visat sig lönsamt att vara kund under en längre tid – för att kunna se och ta del av produkten långsiktigt.

Analys och prognos för Bixia Framtid

Uppdaterad: 27 februari 2023
Kontakta sidansvarig