Bixia logo
Meny

Tilläggsisolera din vind

Få 20 procent rabatt när du tilläggsisolerar vinden via Eniva – den bästa och enklaste energisparåtgärden för dig som villaägare. Med bra isolering sänker du dina energikostnader för uppvärmning och får dessutom en bättre inomhusmiljö under både vintern och sommaren.

Ditt erbjudande


15 procent rabatt Grön 150px.png

  • Kostnadsfri förbesiktning av vinden med besparingskalkyl och offert
  • 20 % rabatt på isoleringsarbetet vid tilläggsisolering av vinden


Erbjudandet gäller för privata villaägare och avser kostnaden för isoleringsarbetet, det vill säga sprutningen på plats, och ges i samband med tilläggsisolering av vind. Material och eventuellt tillkommande tjänster, exempelvis snickeriarbeten, omfattas inte. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter från Eniva. 

Erbjudandet gäller till och med den 1 juli 2024.

Gör en intresseanmälan!

Hur fungerar det?

Eniva använder sig av ett isoleringsmaterial i form av lösull som de enkelt kan spruta på plats från sin lastbil. Det gör att du får en skarvfri och täckande isolering med det allra bästa isoleringsvärdet. Det kräver inte heller några särskilda förberedelser av ditt hus och går både snabbt och enkelt.

För en typisk villavind ligger kostnaden för tilläggsisolering på runt 30 000 kronor.

Fördelar

Att tilläggsisolera sin vind med lösull har flera fördelar:

  • Du sparar pengar genom lägre uppvärmningskostnader.
  • Bättre ljudkomfort.
  • Ett bättre inomhusklimat – varmt på vintern, svalt på sommaren.
  • Isoleringen utförs snabbt och smidigt – utan ingrepp på fastigheten.
  • Du sänker din elförbrukning vilket är bra för miljön.
  • En lönsam investering med snabb återbetalningstid.

ENIVA Isolerproffs

ENIVA Isolerproffs är i särklass störst i Sverige när det gäller isolering med lösull. Sedan 1983 har Eniva sänkt uppvärmningskostnaderna och skapat bättre boendemiljö hos mer än 40 000 villakunder. Allt med en proffsig entreprenad och kunniga experter på isolering, certifierade och godkända enligt branschstandarden ”Behörig Lösull”. Utnyttja möjligheten till professionella råd kring olika energieffektiva lösningar och en kostnadsfri förbesiktning av din vind.

Eniva utför entreprenader för privata villaägare i följande områden; Skåne, Halland, Västra Götaland, Östergötland, Södermanland, Örebro län, Stockholms län, Västmanland, Uppsala län och Gävleområdet.

ENIVA Isolerproffs

Kontakta sidansvarig