Meny

Bixias ägare

Vi ägs av flera regionala bolag, vilket ger oss stark lokal förankring.

Alvesta Energi

Alvesta Energi är ett helägt dotterbolag till Alvesta Kommunföretag AB som erbjuder fjärrvärme, infrastruktur för elnät och fiber, samt produktion av el.

Mjölby-Svartådalen energi

Mjölby-Svartådalen Energi producerar fjärrvärme med hjälp av biobränsle. Vi producerar även elenergi som säljs på den allmänna elmarknaden. Vår elenergi producerar vi i egna vattenkraftsstationer i Svartån, i vårt kraftvärmeverket och i ett antal vindkraftverk i vårt nät. Som delägare i Bixia erbjuder vi även el.

Nässjö Affärsverk

Nässjö Affärsverk levererar produkter och tjänster inom elnät, kraftproduktion fjärrvärme, vatten och avlopp, renhållning och entreprenad. Verksamheterna präglas av utveckling, affärsmässighet och samhällsnytta.

Oxelö Energi

Oxelö Energi står för ljus, värme och rent vatten i Oxelösund. Våra affärsområden omfattar el, fjärrvärme, vatten, avlopp och renhållning i Oxelösunds kommun. Målet är att Oxelösund ska få en ännu renare miljö och det arbetar vi aktivt för. Som delägare i Bixia erbjuder vi även el.

Sandviken Energi

Sandviken Energi (SEAB) är ett helägt dotterföretag till Sandvikens Stadshus AB. SEAB-koncernens verksamhet består av produktion och distribution av el, fjärrvärme och vatten samt drift av optiskt fibernät och skötsel av gator.

Tekniska verken i Linköping

Tekniska verken är ett regionalt företag med energi och miljö som hörnpelare. Vi hjälper 150 000 kunder med bland annat el, fjärrvärme, vatten, avfallshantering, bredband, fordonsbränsle och parkering och ligger långt fram inom miljöteknik och lösningar för en hållbar vardag.

Uppdaterad: 04 november 2013
Kontakta sidansvarig