Just nu är det många som ringer till oss och väntetiden är längre än normalt. Vi besvarar alla våra ärenden i turordning.
Du kan lösa många av dina ärenden genom att logga in på Mina Sidor och här kan du få svar på många frågor om elpriset och elmarknaden.

Regeringen har nu kommit med ett förslag om högkostnadsskydd för höga elpriser, mer information hittar du hos Svenska Kraftnät:
Stöd till elanvändare - Svenska Kraftnät

Bixia logo
Meny

Solel

Allt fler upptäcker fördelarna med att producera el genom solkraft. Förutom att det tillför mer förnybar energi till samhället, innebär det lägre energikostnader för dig som producent. Genom våra samarbetspartners hjälper vi till med olika solcellslösningar på både mark och tak.

Fläktar, kylar, pumpar, värme, ventilation… det finns många energislukare som driver upp kostnaderna. Att investera i solenergi är en av de mest stabila investeringar du kan göra på din fastighet. Ert företag får ett unikt miljövärde och hjälper er att nå de mål ni satt upp kring hållbarhet. Ni blir också en stor del i att ställa om till mer förnybart.

Lantbruk

Bostadsrättsförening

Företag och industri

Solpark

Villatak

Relaterad information

Vill du sälja din egen el?

Vi på Bixia söker hela tiden efter fler som både vill producera och sälja el. Det är viktigt för oss att bidra till en grönare, friskare och mer hållbar förändring. Därför driver vi utbyggnaden av närproducerad el från förnybara energikällor genom att främja lokala initiativ och satsa på lokala producenter.

Solceller och solpaneler - allt du behöver veta

Hur fungerar det egentligen? Vad behöver man veta och hur går man tillväga? Vi har samlat grundläggande information om solceller och solpaneler.

Hur kan företag med hög elförbrukning spara el?

Att spara energi är en viktig del i klimatarbetet för många företag. Och genom att minska elanvändningen sparas såväl pengar som miljö och klimat. Här ger vi några smarta energispartips - för en minskad elanvändning.

Uppdaterad: 18 oktober 2022