Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

BRF/fastighetsägare

Allt fler BRF:er och fastighetsbolag upptäcker de stora möjligheterna med att producera egen solel. Det ger både en omedelbar effekt på elfakturan och innebär att ni bidrar till omställningen mot en mer hållbar energiförsörjning.

Varför ska BRF:er och fastighetbolag installera solceller?

  • Lönsamhet
    Med solceller på fastigheten kan du minska elkostnaderna för både bostadsrättsföreningen i stort och för medlemmarna. Dessutom stiger värdet på fastigheten och den blir mer attraktiv.
  • Miljövänligt
    Som solenergiproducent är din fastighet med och bidrar till utbyggnaden av förnybar energi i samhället. Solenergi är det kraftslag som utbyggnadsmässigt både går snabbast och är billigast.
  • Reducerad skatt
    Om din bostadsrättsförening säljer överskottsel till elnätet, kan föreningen eventuellt ha rätt till en skattereducering. Enligt Energimarknadsbyrån kan även försäljningen av överskottet momsbefrias om summan inte överstiger 30 000 kronor. Anmälan om skattereducering och momsbefriande gör du hos Skatteverket.

Vilka är EnergiEngagemang?

EnergiEngagemang har gedigen erfarenhet inom elmarknaden och är specialiserade inom bland annat bostadsrättsföreningar, industri och fasta installationer. De skräddarsyr varje projekt för att hitta bästa möjliga lösning för din fastighet.

Vårt samarbete med EnergiEngagemang gör att vi finns med dig från intresseanmälan till efter färdig installation.

EnergiEngagemangs webbplats

Gör en intresseanmälan!

Om du är intresserad av att veta mer, kontakta oss!

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Contact card image

Philip Wahl

Account Manager

Uppdaterad: 13 september 2023