Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Bixia Solpark

Ge ditt företag ett unikt miljövärde genom att köpa el direkt från en solpark. Vi integrerar solparken i er befintliga elhandelsstrategi och, tillsammans med våra samarbetspartners, hanterar vi allt kring finansiering och förvaltning. Allt utan att ni behöver ta tid från er befintliga verksamhet.

Fördelar med solpark

 

  • En attraktiv och lönsam energilösning.
  • En fullservicelösning som gör att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.
  • Ingen investering behövs och ditt företag köper elen till ett förutbestämt pris, vilket skyddar mot framtida elprisökningar.
  • Ditt företag klättrar på hållbarhetsstegen, vilket stärker ert varumärke gentemot kunder och konkurrenter.
  • Istället för att bara köpa redan befintlig grön el, tillför ni ny förnybar el till Sveriges elmarknad.

Intresseanmälan

Solpark Fjällskär

I maj 2023 invigdes solparken Fjällskär utanför Nyköping – ett samarbete mellan Bixia, Svea Solar och Parks and Resorts. Parken är en av Sveriges största och har en viktig roll i den svenska energiomställningen. Solenergin som produceras driver Gröna Lund, Kolmården och Skara Sommarland under sommarsäsongerna och är ett bra exempel på hur näringslivet kan samarbeta för att ta ansvar för framtidens elförbrukning.

Innehållet går inte att se på grund av att du inte tillåter alla cookies på webbplatsen.
Ändra inställningar för kakor/cookies

Relaterad information

Företagsrådgivning

Har du frågor, funderingar eller är nyfiken på att veta mer om våra tjänster? Kontakta våra företagsrådgivare så hjälper de dig! Här hittar du våra kontaktvägar.

Bixia Solklart – låna ut ditt tak

Som företagskund erbjuder vi dig en helhetslösning inom solenergi. Med vår fullservicelösning får du solceller installerade på taket, utan att behöva tänka på saker som finansiering, installation och förvaltning. Du behöver bara låna ut ditt tak – resten ordnar vi.

Solcellsparker – en del av svensk solenergi

Solcellsparker är en attraktiv och lönsam investering för många företag och parkerna ökar ständigt i antal – en trend som förväntas fortsätta. Men vad kännetecknar egentligen en solcellspark, hur vanligt är det och vilka förutsättningar krävs för god lönsamhet?

Uppdaterad: 23 oktober 2023