Bixia logo

Anvisningspris

För att få el till din bostad måste du ha ett elnätsavtal med det företag som äger elnätet där du bor. Du behöver även ett elhandelsavtal med det elhandelsföretag som du köper elen av. Men om du själv inte kontaktar något elhandelsföretag när du flyttar in så är ditt elnätsbolag skyldig att anvisa dig till en elhandlare. Du har nu fått anvisningspris. Givetvis kan du byta avtalsform när du vill, redan från och med idag.

Har du anvisningsavtal? Gör ett aktivt val!

Vi på Bixa vill uppmuntra dig som kund till att göra ett aktivt val. Genom att välja Fast elpris, Rörligt Pris eller Mixpris 50/50 så kan du både påverka priset och göra skillnad för klimatet. När du väljer Bixia kommer din el enbart från förnybara energikällor som sol, vind och vatten. Tillsammans gör vi skillnad.

Det här gör vi:

  • Vi är ett av de elbolag i Norden som köper in mest el från närproducerade, förnybara energikällor.
  • Bixia Miljöfond – Alla våra privatkunder är automatiskt med och bidrar till mer förnybar el via miljöfonden, som gynnar utvecklingen av förnybar el.
  • Alla våra privatkunder får automatiskt 100 % förnybar el.

Gillar du också närproducerat? Välj Bixia Nära - el producerad nära dig. Ett tillval som gör skillnad för din lokala elproducent