Just nu är det många som ringer till oss och svarstiden är längre än vanligt.
T.o.m. 21 augusti gäller följande öppettider: måndag-fredag 09.00-15.00 (lunchstängt 12.00-12.30).

Bixia logo
Meny

Bixia Solpark

Ge ditt företag ett unikt miljövärde genom att köpa el direkt från en solpark. Vi integrerar solparken i er befintliga elhandelsstrategi och, tillsammans med våra samarbetspartners, hanterar vi allt kring finansiering och förvaltning. Allt utan att ni behöver ta tid från er befintliga verksamhet.

Fördelar med solpark

 

  • En attraktiv och lönsam energilösning.
  • En fullservicelösning som gör att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.
  • Ingen investering behövs och ditt företag köper elen till ett förutbestämt pris, vilket skyddar mot framtida elprisökningar.
  • Ditt företag klättrar på hållbarhetsstegen, vilket stärker ert varumärke gentemot kunder och konkurrenter.
  • Istället för att bara köpa redan befintlig grön el, tillför ni ny förnybar el till Sveriges elmarknad.

Intresseanmälan

Kontakta oss

Kontakta Magnus Höglund, Key Account Manager, så berättar han mer om vilka möjligheter vi erbjuder för just ditt företag.

Contact card image

Magnus Höglund

Key Account Manager

Relaterad information

Välj Bixia Solklart

Med vår fullservicelösning får du solceller installerade på ditt tak utan att behöva tänka på varken finansiering, installation, drift, skattelagstiftning eller förvaltning. Du behöver bara låna ut ditt tak – resten löser vi.

Solcellsparker – en del av svensk solenergi

Solcellsparker börjar bli allt vanligare i Sverige. Idag finns närmare ett tjugotal parker runt om i landet och för många företag har det blivit en attraktiv och lönsam investering. Men vad kännetecknar egentligen en solcellspark? Hur vanligt är det och vilka förutsättningar krävs för god lönsamhet? Vi ger dig svaren!

Din personliga guide på elmarknaden

Vi på Bixia hjälper dig och ditt företag att möta elmarknadens snabba skiftningar. Vår styrka ligger i vår långa närvaro på den nordiska elmarknaden och vårt eget team av analytiker och elhandelsexperter. Tillsammans ger vi dig personlig rådgivning och snabba besked om marknadens utveckling och trender.

Uppdaterad: 25 maj 2021