Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Vi svarar på dina elfrågor - Bixia sänder live!

På onsdag nästa vecka, 28 september, sänder vi live klockan 15:00 på vår Facebook-sida. Inför sändningen har du som är kund hos Bixia chans att skicka in dina elfrågor till oss så försöker vi svara på så många vi kan under live-sändningen.

 

Vad vill du ha svar på?

Just nu pratas det väldigt mycket om el och elpriser. Under senaste året har elpriserna slagit rekord efter rekord och vinterns elräkningar väntas bli ovanligt höga. Detta skapar självklart en stor oro och många frågor dyker upp; Kommer elen räcka? Vad är elområden? Varför är elpriset så högt just nu? mm.

Kyra Nilsson, som är ansvarig för vår kundservice och Stefan Takac, affärsenhetschef för privat och företag, försöker besvara dessa och övriga frågor under live-sändningen.

Har du en fråga kan du mejla den till oss senast den 27 september, så är chansen stor att de besvarar den under live-sändningen. Dyker det upp frågor i chatten under sändningen besvarar de även dem i mån av tid.

Har du inte möjlighet att se evenemanget på Facebook live, kommer du kunna se sändningen på vår hemsida i efterhand.

Var: Bixias facebooksida
När: Onsdag 28 september klockan 15.00
Fråga? Skickas till fraga@bixia.se, senast 12:00 27 september

Välkommen!

Publicerad 2022-09-22 09:37
Uppdaterad: 22 september 2022