Just nu är det många som ringer till oss och väntetiden är längre än normalt. Vi besvarar alla våra ärenden i turordning.
Du kan lösa många av dina ärenden genom att logga in på Mina Sidor och här kan du få svar på många frågor om elpriset och elmarknaden.

Regeringen har nu kommit med ett förslag om högkostnadsskydd för höga elpriser, mer information hittar du hos Svenska Kraftnät:
Stöd till elanvändare - Svenska Kraftnät

Bixia logo
Meny

Företag med stor förbrukning

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda företag med en förbrukning över 10 GWh.

Elavtal

Våra förvaltande elavtal riktar sig till dig som söker ett långsiktigt bra elpris och ett flexibelt elinköp. Du får en personlig portföljförvaltare med uppgift att bevaka dina innehav och intressen och det elavtal som bäst möter elmarknadens snabba förändringar.

Finansiell portföljförvaltning

Bixia Portföljförvaltning riktar sig till dig som söker ett långsiktigt bra elpris och ett flexibelt elinköp. Du får en personlig portföljförvaltare med uppgift att bevaka dina innehav och intressen. Portföljförvaltning är den handelsform som bäst möter elmarknadens snabba förändringar.

Miljötillval

100 % förnybar el

Stärk ditt företags position och varumärke genom att komplettera ditt elavtal med enbart el från 100 % förnybara källor.

Vindkraft

Ta ytterligare ett steg i ditt företags hållbarhetsarbete och komplettera elavtalet med 100 % förnybar el från enbart vindkraft.

Vattenkraft

Ta ytterligare ett steg i ditt företags hållbarhetsarbete och komplettera elavtalet med 100 % förnybar el från enbart vattenkraft.

Bra miljöval

Bra miljöval är Naturskyddsföreningens egen miljömärkning och nästa steg i kedjan av miljötillval. Ditt företag garanteras el från enbart förnybara källor och är med och stöttar projekt inom energieffektivisering och miljö. Märkningen får användas i marknadsföringssyfte för att visa på ditt företags klimatengagemang.

100 % förnybar el från valfri anläggning

Bixia Nära Exklusiv är ett miljötillval till dig med en elförbrukning som överstiger cirka 500 000 kWh per år. Det innebär att du får förnybar el som du själv har valt från en specifik produktionskälla. 

Tillval

Laddlösning till företag

Bixia erbjuder, tillsammans med vår samarbetspartner, en enkel helhetslösning för företag som vill ladda elbilar med förnybar och lokalproducerad el.

Låna ut ditt tak för solceller

Vi erbjuder dig som företagskund en helhetslösning inom solenergi. Du lånar ut taket till din fastighet där vi tillsammans med vår leverantör tar ett helhetsansvar genom hela processen, i allt från finansiering, installation till drift och förvaltning.

Bixia Solpark

Ge ditt företag ett unikt miljövärde genom att köpa el direkt från en solpark. Vi integrerar solparken i er befintliga elhandelsstrategi och, tillsammans med våra samarbetspartners, hanterar vi allt kring finansiering och förvaltning.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta våra Key Account Managers för att få svar på dina frågor.

Contact card image

Magnus Höglund

Key Account Manager

Contact card image

Fredrik Sternér

Key Account Manager

Contact card image

Christian Andersson

Key Account Manager

Uppdaterad: 08 juli 2022