Bixia logo
Meny

Företag med stor förbrukning

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda företag med en förbrukning över 20 GWh.

Elavtal

Våra förvaltande elavtal riktar sig till dig som söker ett långsiktigt bra elpris och ett flexibelt elinköp. Du får en personlig portföljförvaltare med uppgift att bevaka dina innehav och intressen och det elavtal som bäst möter elmarknadens snabba förändringar.

Finansiell portföljförvaltning

Bixia Portföljförvaltning riktar sig till dig som söker ett långsiktigt bra elpris och ett flexibelt elinköp. Du får en personlig portföljförvaltare med uppgift att bevaka dina innehav och intressen. Portföljförvaltning är den handelsform som bäst möter elmarknadens snabba förändringar.

Bli leverantör på flexmarknaden

Har du möjlighet att sänka din verksamhets effektuttag under korta perioder? Då kan du bli flexleverantör. Undvik att elpriset avgör om du går med vinst eller förlust – bli flexleverantör idag!

Miljötillval

100 % förnybar el

Stärk ditt företags position och varumärke genom att komplettera ditt elavtal med enbart el från 100 % förnybara källor.

Vindkraft

Ta ytterligare ett steg i ditt företags hållbarhetsarbete och komplettera elavtalet med 100 % förnybar el från enbart vindkraft.

Vattenkraft

Ta ytterligare ett steg i ditt företags hållbarhetsarbete och komplettera elavtalet med 100 % förnybar el från enbart vattenkraft.

Bra miljöval

Bra miljöval är Naturskyddsföreningens egen miljömärkning och nästa steg i kedjan av miljötillval. Ditt företag garanteras el från enbart förnybara källor och är med och stöttar projekt inom energieffektivisering och miljö. Märkningen får användas i marknadsföringssyfte för att visa på ditt företags klimatengagemang.

Tillval

Ladda elbilen

Tilllsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi en enkel helhetslösning för företag som vill ladda sina elbilar med förnybar och lokalproducerad el. Enkelt och hållbart.

Producera solel

Vill du sänka dina energikostnader och bidra till en hållbar omställning? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi solcellslösningar för både mark och tak.

Bixia Solpark

Ge ditt företag ett unikt miljövärde genom att köpa el direkt från en solpark. Vi integrerar solparken i er befintliga elhandelsstrategi och, tillsammans med våra samarbetspartners, hanterar vi allt kring finansiering och förvaltning.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta våra Key Account Managers för att få svar på dina frågor.

Contact card image

Magnus Höglund

Key Account Manager

Contact card image

Fredrik Sternér

Key Account Manager

Contact card image

Christian Andersson

Key Account Manager

Uppdaterad: 07 november 2023