Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Företag med förbrukning över 20 GWh

Här hittar du vårt utbud av elavtal och energitjänster för företag med en förbrukning över 20 GWh/år. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att teckna ditt elavtal eller berätta mer om våra produkter och tjänster.

Elavtal och miljötillval

Finansiell portföljförvaltning

Bixia Portföljförvaltning riktar sig till dig som söker ett långsiktigt bra elpris och ett flexibelt elinköp. Du får en personlig portföljförvaltare med uppgift att bevaka dina innehav och intressen. Portföljförvaltning är den handelsform som bäst möter elmarknadens snabba förändringar.

Ramavtal och samarbeten

Vill du ha ett tryggt och långsiktigt elavtal med konkurrenskraftiga priser? Tillsammans med flera samarbetspartners erbjuder vi förmånliga ramavtal för företag med en elförbrukning på upp till 20 GWh.

  • Alltid 100 % förnybar el

Våra miljötillval

Med stor elvolym kan du göra stor skillnad. Att välja ett elavtal med 100 % förnybar el är ett sätt. Vi hjälper dig gärna att välja det kraftslag som passar dig och din verksamhet bäst.

Välj mellan:

  • 100 % förnybar el
  • 100 % vindkraft
  • 100 % vattenkraft
  • Bra miljöval – el med högt ställda miljökrav

Vi kontaktar dig!

Våra energitjänster

Bli leverantör på balansmarknaden

Har du möjlighet att sänka din verksamhets effektuttag under korta perioder? Då kan du bli flexleverantör. Undvik att elpriset avgör om du går med vinst eller förlust – bli flexleverantör idag!

Ladda elbilen

Tilllsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi en enkel helhetslösning för företag som vill ladda sina elbilar med förnybar och lokalproducerad el. Enkelt och hållbart.

Producera solel

Vill du sänka dina energikostnader och bidra till en hållbar omställning? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi solcellslösningar för både mark och tak.

Bixia Solpark

Ge ditt företag ett unikt miljövärde genom att köpa el direkt från en solpark. Vi integrerar solparken i er befintliga elhandelsstrategi och, tillsammans med våra samarbetspartners, hanterar vi allt kring finansiering och förvaltning.

Kontakta oss

Har du frågor om våra elavtal eller energitjänster är du varmt välkommen att kontakta våra Key Account Managers.

Contact card image

Magnus Höglund

Key Account Manager

Contact card image

Christian Andersson

Key Account Manager

Uppdaterad: 24 april 2024