Vi har tillfälliga störningar vid tecknande av avtal. Det kan ta längre tid än normalt att få bekräftelse.
Bixia logo
Meny

Fastighetsägarna

Med Bixias elpool för fastighetsägare får du som medlem hos Fastighetsägarna möjlighet att låta Bixias elmarknadsexperter sköta din elhandel på samma sätt som de gör för högförbrukande företag. Flera fastighetsägare går samman och delar på en portfölj. En smidig lösning som gör att du sparar både tid och pengar - utan att behöva bygga upp egen kompetens. I Elpoolen ingår självklart alltid 100 % förnybar el.

Fastighetsägarna samarbetar med Bixia

Bixia är ett av de bolag i Norden som köper in mest närproducerad, förnybar el – det vill stämpel_kund_vind_vatten_2020_webb.pngsäga el som produceras lokalt från förnybara källor som sol, vind och vatten. Som ett av Sveriges största elbolag har vi lång erfarenhet av att bedriva framgångsrik elhandel vilket innebär en trygghet för dig som medlem. Det som skiljer oss från många andra aktörer är att vi agerar direkt på den nordiska elbörsen med vår egen krafthandel - helt utan mellanhänder. 

Erbjudande till dig som medlem

Genom att ansluta dig till elpoolen kan du som fastighetsägare fokusera på din kärnverksamhet och låta Bixias erfarna förvaltare sprida inköpen över tid för att nå en så gynnsam prisutveckling som möjligt. Detta ger medlemmarna i elpoolen en större möjlighet till lägre pris än ett vanligt elavtal. Du som fastighetsägare får trygga, skräddarsydda lösningar och bästa tänkbara service för elinköp. Nytt i elpoolen är att det alltid ingår 100 % förnybar el.

Kontakta oss

Contact card image

Martin Johansson

Säljare

Contact card image

Philip Wahl

Säljare

Contact card image

Tina Säf

Säljare

Uppdaterad: 10 september 2020
Kontakta sidansvarig