Bixia logo
Meny

Fastighetsägarna

Med Fastighetsägarnas elpool får du som medlem möjlighet att låta Bixias elmarknadsexperter sköta din elhandel på samma sätt som de gör för högförbrukande företag. Flera fastighetsägare går samman och delar på en portfölj, Fastighetsägarnas elpool. Erfarna förvaltare utnyttjar sedan marknadens svängningar och gör flera delinköp vid gynnsamma tillfällen och med god framförhållning, vilket ger deltagarna i poolen en större möjlighet till lägre pris än ett vanligt elavtal. En smidig lösning som gör att du sparar både tid och pengar - utan att bygga upp egen kompetens. I Elpoolen ingår självklart alltid 100 % förnybar el.

Fastighetsägarna samarbetar med Bixia

Bixia är ett av de bolag i Norden som köper in mest närproducerad, förnybar el – det vill säga el som produceras lokalt från förnybara källor som sol, vind och vatten. Som ett av Sveriges största elbolag har vi lång erfarenhet av att bedriva framgångsrik elhandel vilket innebär en trygghet för er som kund. Det som skiljer oss från många andra aktörer är att vi agerar direkt på den nordiska elbörsen med vår egen krafthandel - helt utan mellanhänder. Det gör att vi kan erbjuda långsiktigt hållbara, kostnadseffektiva lösningar där era önskemål och behov står i centrum.

Våra erfarna och skickliga experter utför oberoende analyser och riskbedömningar och förser våra kunder med information och beslutsunderlag. Du som kund får trygga, skräddarsydda lösningar och bästa tänkbara service för elinköp. Vi handlar med flera olika miljöprodukter och kan hjälpa dig att minska ditt företags miljöpåverkan och samtidigt stärka ditt varumärke.

Så här gör du för att ta del av erbjudandet

Kontakta någon av våra säljare nedan så hjälper vi dig med rätt avtal. 

 

Kontakt

Contact card image

Elin Andersson

Säljare

Contact card image

Linus Frisberg

Säljare

Contact card image

Oscar Carmefeldt

Säljare

Contact card image

Rasmus Jacobsen

Säljare

Kontakta sidansvarig