Bixia logo
Meny

Elavtal för företag

Bixia är ett av Sveriges största elbolag. Vi har under lång tid byggt upp en unik kompetens för att bedriva framgångsrik elhandel för att erbjuda våra företagskunder de mest konkurrenskraftiga elpriserna. Vi erbjuder många olika lösningar på elavtal för företag, så att våra kunder gör ett smart val av elavtal som passar just dem.

Välj ett företagsavtal som gör skillnad

Förutom kunskap och kompetens inom elhandel vet vi hur viktig den lokala förankringen och personliga servicen är. Vi erbjuder därför smarta elavtal utifrån just ditt företags behov. Elanvändningen påverkar vilket elavtal som passar ditt företag bäst. Kontakta oss direkt så hjälper vi dig till rätt elavtal för just ditt företag.

Du kan även skicka en intresseanmälan till oss så hör vi av oss till dig.

Skicka en intresseanmälan till företagsrådgivningen - kontaktformulär

Rörligt Pris Företag

Rörligt Pris Företag är perfekt för dig som är aktiv och flexibel. Rörligt pris innebär att avtalet följer prisutvecklingen på elmarknaden. När priset på elbörsen (Nord Pool) förändras följer det rörliga priset med.

Ett bra alternativ för dig som:

  • vill ha ett elpris som följer elbörsen
  • vill ha långsiktig lönsamhet
  • vill slippa bindningstid
  • vill ha möjlighet att byta kostnadsfritt till annan produkt

Fast Pris Företag

Fast Pris Företag är perfekt för dig som vill slippa engagera dig i elmarknaden och värdesätter långsiktig trygghet. Fast pris innebär att du har ett och samma pris under hela avtalsperioden.

Ett bra alternativ för dig som:

  • vill slippa följa elmarknaden under avtalsperioden
  • vill ha långsiktig trygghet
  • vill kunna budgetera dina framtida kostnader
  • vill slippa påverkas av prishöjningar på elbörsen

Tillvalsprodukter

Bra Miljöval Företag

Genom att välja el som är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval, innebär att du väljer mer miljövänlig el från förnybara energikällor och högt ställda miljökrav på elproduktionen till ditt företag. Samtidigt bidrar du till konkret miljönytta och energieffektivisering, som leder till minskade koldioxidutsläpp och en hållbar framtid. Bra för ditt företag och bra för miljön.

100 % förnybar el

Fortfarande finns möjligheten för företag att stärka sin position och sitt varumärke genom att välja 100 % förnybar el, eftersom det fortfarande inte är självklart för alla företag. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med allt.

Vattenkraftsel Företag

Med Vattenkraftsel får du en garanti på att din el kommer från ursprungsmärkt vattenkraft. Ursprungsgarantier är ett bevis på att elen är producerad med förnybara energikällor och regleras i EU-direktiv.

Bixia Nära Exklusiv

Bixia Nära Exklusiv är ett miljötillval till dig med en elförbrukning som överstiger cirka 500 000 kWh per år. Det innebär att du får förnybar el som du själv har valt från en specifik produktionskälla. 

Bixia Solklart

Vi erbjuder dig som företagskund en helhetslösning inom solenergi. Du lånar ut taket till din fastighet där vi tillsammans med vår leverantör tar ett helhetsansvar genom hela processen, i allt från finansiering, installation till drift och förvaltning.

Bee laddstolpar

Ladda bilen med enbart förnybara och hållbara energikällor, som vind och vatten! Få tillgång till landets snabbast växande laddnätverk av publika laddstationer.

Vi hjälper dig gärna!

Contact card image

Elin Andersson

Säljare

Contact card image

Linus Frisberg

Säljare

Contact card image

Oscar Carmefeldt

Säljare

Contact card image

Rasmus Jacobsen

Säljare

Kontakta sidansvarig