Bixia logo

Teckna elavtal och jämför elpriser

Bixia är ett av Sveriges största elföretag. Vi har under lång tid byggt upp en unik kompetens för att bedriva framgångsrik elhandel för att erbjuda våra företagskunder de mest konkurrenskraftiga elpriserna. Vi erbjuder många olika lösningar på elavtal för företag, så att våra kunder gör ett smart val av elavtal som passar just dem.

Ett elavtal som gör skillnad

Förutom kunskap och kompetens inom elhandel vet vi hur viktig den lokala förankringen och personliga servicen är. Vi erbjuder därför smarta elavtal utifrån just ditt företags behov. Elanvändningen påverkar vilket elavtal som passar ditt företag bäst. Kontakta oss direkt så hjälper vi dig till rätt elavtal för just ditt företag.

Skicka en intresseanmälan  till oss så hör vi av oss till dig.

Jämför för bästa elavtal och elpriser

Fast elpris

Gör det lättare att budgetera. Du väljer själv hur länge du vill binda ditt pris och när ditt avtal löper ut får du ett erbjudande om förlängning. Då kan du byta både avtalsform och avtalslängd.

Bixia Elpooler

I Bixia Elpooler tar vi ansvaret för dina elinköp. Våra förvaltare bevakar den nordiska elmarknaden Nord Pool dagligen och sköter dina elinköp på ett sätt som ger dig en långsiktigt gynnsam prisutveckling.

Portföljförvaltning

När du anlitar Bixia får du en personlig portföljförvaltare som bevakar dina innehav och intressen och du kan välja att själv ta beslut om handel eller att ge portföljförvaltaren uppdraget.