Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Förbrukning upp till 200 000 kWh/år

Här hittar du vårt utbud av elavtal och energitjänster för företag med en förbrukning upp till 200 000 kWh. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att teckna ditt elavtal – alltid med 100 % förnybar el och personlig service, oavsett elavtal.

Elavtal

Rörligt pris Företag

Med ett rörligt pris följer avtalet prisutvecklingen på elmarknaden, så när priset på elbörsen Nord Pool förändras följer det rörliga priset med. Det passar därför företag som kan hantera elprisets svängningar.

  • Ingen bindningstid
  • Elpriset följer elbörsen
  • Lönsamt på lång sikt
  • Alltid 100 % förnybar el

Ramavtal och samarbeten

Vill du ha ett tryggt och långsiktigt elavtal med konkurrenskraftiga priser? Tillsammans med flera samarbetspartners erbjuder vi förmånliga ramavtal för företag med en elförbrukning på upp till 20 GWh.

  • Alltid 100 % förnybar el

Vi kontaktar dig!

Våra energitjänster

Ladda elbilen

Tilllsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi en enkel helhetslösning för företag som vill ladda sina elbilar med förnybar och lokalproducerad el. Enkelt och hållbart.

Producera solel

Vill du sänka dina energikostnader och bidra till en hållbar omställning? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi solcellslösningar för både mark och tak.

Kontakta oss

Har du frågor om våra elavtal eller energitjänster är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice!

Kontaktinformation: Kundservice

Uppdaterad: 24 april 2024