Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Förbrukning mellan 200 000 kWh – 20 GWh/år

Här hittar du vårt utbud av elavtal och energitjänster för företag med en förbrukning mellan 200 000 kWh – 20 GWh/år. Oavsett vilket elavtal du väljer får du alltid personlig service och rådgivning. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att teckna ditt elavtal eller berätta mer om våra produkter och tjänster.

Elavtal och miljötillval

Rörligt pris Företag

Med ett rörligt pris följer avtalet prisutvecklingen på elmarknaden, så när priset på elbörsen Nord Pool förändras följer det rörliga priset med. Det passar därför företag som kan hantera elprisets svängningar.

  • Ingen bindningstid
  • Elpriset följer elbörsen
  • Lönsamt på lång sikt
  • Alltid 100 % förnybar el

Ramavtal och samarbeten

Vill du ha ett tryggt och långsiktigt elavtal med konkurrenskraftiga priser? Tillsammans med flera samarbetspartners erbjuder vi förmånliga ramavtal för företag med en elförbrukning på upp till 20 GWh.

  • Alltid 100 % förnybar el

Våra miljötillval

100 % förnybar el ingår i alla elavtal för ditt företag, men kanske vill du köpa el från en särskild energikälla. Vi hjälper dig gärna att välja det kraftslag som passar dig och din verksamhet bäst.

Välj mellan:

  • 100 % el från vindkraft
  • 100 % el från vattenkraft
  • Bra miljöval – el med högt ställda miljökrav

Vi kontaktar dig!

Våra energitjänster

Bli leverantör på balansmarknaden

Har du möjlighet att sänka din verksamhets effektuttag under korta perioder? Då kan du bli flexleverantör. Undvik att elpriset avgör om du går med vinst eller förlust – bli flexleverantör idag!

Ladda elbilen

Tilllsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi en enkel helhetslösning för företag som vill ladda sina elbilar med förnybar och lokalproducerad el. Enkelt och hållbart.

Producera solel

Vill du sänka dina energikostnader och bidra till en hållbar omställning? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi solcellslösningar för både mark och tak.

Kontakta oss

Förbrukning mellan 200 000 kWh – 2 GWh

Har du frågor om våra elavtal eller energitjänster är du varmt välkommen att kontakta våra rådgivare.

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Förbrukning mellan 2 GWh – 20 GWh

Har du frågor om våra elavtal eller energitjänster är du varmt välkommen att kontakta vår Account Manager.

Contact card image

Philip Wahl

Account Manager

Uppdaterad: 24 april 2024