Bixia logo
Meny

Sänk dina elkostnader med våra tjänster

Timpris eller rörligt? Du väljer!

Dra fördel av dygnets billigaste timmar med ett av marknadens lägsta timprisavtal eller njut av enkelheten med vårt rörliga pris. Ingen bindningstid. Alltid 100 % förnybar el – oavsett elavtal.

Investera i solceller

Vill du göra en smart investering? Med solceller på taket producerar du din egen el samtidigt som du sparar pengar. Dessutom ökar du andelen förnybar el och vi köper den el du inte förbrukar.

Appen Mitt Bixia

Ta kontroll över din elförbrukning och minska din klimatpåverkan med vår app Mitt Bixia. I den kan du följa din elanvändning och påverka din förbrukning för att sänka dina elkostnader.

Gör ett enkelt klimatval!

El från förnybara energikällor är inte dyrare, så att välja 100 % förnybar el är inte bara bra för vårt klimat, utan även din ekonomi. Det är ett enkelt val som gör stor skillnad. Med våra energitjänster får du dessutom hjälp att sänka din elförbrukning och kan minska din klimatpåverkan och dina elkostnader ännu mer.

Nyheter

2024-02-28

Nytt samarbete för energieffektivitet

Nytt samarbete för energieffektivitet

Tillsammans med ENIVA Isolerproffs, som erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner, har vi ingått ett nytt samarbete. Genom att tilläggsisolera sin vind med lösull erbjuds våra kunder nu ytterligare sätt att energieffektivisera sin vardag på.

ENIVA är specialiserade på tilläggsisolering med lösull och delar vår vision om att erbjuda energieffektiva alternativ för husägare i Sverige. Därför är vi stolta över det nya samarbetet som leder till lägre energikostnader och en minskad klimatpåverkan, samtidigt som det skapar en bättre inomhusmiljö under både vinter och sommar. – Vår kompetens och erfarenhet av energieffektiva lösningar tillsammans med Bixias nätverk av elhandelskunder är ett samarbete som ger oss möjlighet att skapa en hållbar och effektiv energiframtid, säger Lars Westerlund på ENIVA. Tilläggsisolering är fördelaktigt av flera anledningar, samtidigt som det utförs smidigt och utan ingrepp på fastigheten. Dessutom är det en lönsam investering med snabb återbetalningstid. – Genom vårt samarbete med ENIVA har vi identifierat ytterligare ett sätt som våra kunder kan bli både energieffektiva och energismarta på, säger Linda Johansson, produktägare på Bixia. Tilläggsisolera din vindLäs mer

2024-02-27

Bixias vårprognos: Låga elpriser väntas i vår

2024-02-08

Bixia inleder samarbete med DAZOQ - hjälper företag att energieffektivisera

Aktuellt

Fritidsbanken utsedd till Bixia Klimathjälte 2023

Den ideella föreningen Fritidsbanken Sverige har, i hård konkurrens, fått utmärkelsen Bixia Klimathjälte 2023 och 250 000 kronor i stipendium från Bixia Miljöfond.

Den el du sparar spelar roll

Idag blir vi alltmer beroende av el – ett behov som förväntas fortsätta öka världen över de kommande åren. Det ställer stora krav på elnätet och kräver att vi som elkonsumenter använder elen smart.

Elsituationen just nu

Elpriset påverkas av en mängd olika faktorer. Våra elhandelsexperter beskriver läget och hur oron i omvärlden, vädret och problem med kärnkraften bidrar till en ansträngd elsituation.