Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Nytt samarbete för energieffektivitet

Tillsammans med ENIVA Isolerproffs, som erbjuder energieffektiva lösningar för företag, organisationer och privatpersoner, har vi ingått ett nytt samarbete. Genom att tilläggsisolera sin vind med lösull erbjuds våra kunder nu ytterligare sätt att energieffektivisera sin vardag på.

ENIVA är specialiserade på tilläggsisolering med lösull och delar vår vision om att erbjuda energieffektiva alternativ för husägare i Sverige. Därför är vi stolta över det nya samarbetet som leder till lägre energikostnader och en minskad klimatpåverkan, samtidigt som det skapar en bättre inomhusmiljö under både vinter och sommar.

– Vår kompetens och erfarenhet av energieffektiva lösningar tillsammans med Bixias nätverk av elhandelskunder är ett samarbete som ger oss möjlighet att skapa en hållbar och effektiv energiframtid, säger Lars Westerlund på ENIVA.

Tilläggsisolering är fördelaktigt av flera anledningar, samtidigt som det utförs smidigt och utan ingrepp på fastigheten. Dessutom är det en lönsam investering med snabb återbetalningstid.

– Genom vårt samarbete med ENIVA har vi identifierat ytterligare ett sätt som våra kunder kan bli både energieffektiva och energismarta på, säger Linda Johansson, produktägare på Bixia.

Tilläggsisolera din vind

Publicerad 2024-02-28 10:43
Uppdaterad: 28 februari 2024