Bixia logo
Meny

Gör smartare energival med Mitt Bixia

På "Mitt Bixia" kan du hålla koll på din elförbrukning och se dina fakturor och dina avtal. Med vår app kan du även hålla koll på din klimatpåverkan. Det gör att du kan styra din elanvändning och få en lägre elförbrukning, vilket är bra både för din ekonomi och vårt klimat. Du loggar enkelt in med BankID. Ladda ner appen idag och kom i gång!

Fler funktioner i appen


Vi rekommenderar att du laddar ner vår app "Mitt Bixia" som har fler möjligheter än webben. Här kan du hålla koll på din klimatpåverkan. Det gör att du kan styra din elanvändning och få en lägre elförbrukning.

Ladda ner appen!

Att ladda ner Mitt Bixia är lite som att ha ett elgeni med sig överallt, som dessutom får plats i fickan. Du får en tydlig överblick av din energianvändning och guidning för att bli mer energismart i vardagen!

Ladda ner Mitt Bixia via App Store.

Ladda ner Mitt Bixia via Google Play.

Mitt Bixia i appen

Med vår app kan du hålla koll på din elförbrukning och din klimatpåverkan. Det gör att du kan styra din elanvändning och få en lägre elförbrukning, vilket är bra både för din ekonomi och vårt klimat. Här får du mer information om innehåll och funktioner i appen.

Mitt Bixia på webben

På Mitt Bixia på webben kan du hålla koll på din elförbrukning och se dina fakturor och dina avtal. Här får du mer information om innehållet på webben.