Bixia logo
Meny

Krafthandlare - Johan Tholf

Möt en av våra krafthandlare.

Mycket kundkontakt

Med stenkoll på vad som sker på elmarknaden möter Johan elproducenter för att starta nya samarbeten eller ge råd.

- En bra arbetsdag är jag ute hos någon elproducent och diskuterar elmarknaden. Jag får lära mig mycket av deras verksamhet, det är verkligen givande. Självklart är det alltid extra roligt när jag får möjlighet att starta ett nytt samarbete åt Bixia.

Johan Tholf är Krafthandlare på inköp produktion. Det vill säga det är Johan som har dialogen med producenterna bakom elen som Bixia säljer. Det innebär många kundkontakter, ofta med kunder som är väldigt pålästa om elmarknaden.

- Vi måste alltid bemöta kunden på ett proffsigt sätt. Jag är väldigt serviceinriktad och gillar utmaningar. När man dessutom får ta sig an dom tillsammans med kollegor i världsklass blir det extra roligt.

Utanför jobbet är det bland annat sport som tar upp en stor del av Johans tid.

- Jag älskar att resa och det får gärna vara till ett ställe med bra dykning. När det händer saker i omgivningen trivs jag allra bäst. Måste nog erkänna att jag lätt kan bli lite uttråkad annars.

Vi måste alltid bemöta kunden på ett proffsigt sätt. Jag är väldigt serviceinriktad och gillar utmaningar. När man dessutom får ta sig an dom tillsammans med kollegor i världsklass blir det extra roligt.

Fredrik Karlsson

Social Media Manager

Åza Svahn

Säljcoach på Kundcenter

Jobba hos oss

Vill du bli en av oss och vara med att ta nästa steg framåt?