Bixia logo
Meny

Nu söker vi en innesäljare med stort eget driv och rätt attityd!

Elhandlarbranschen står precis som många andra branscher inför förändringar. Den digitala utvecklingen förändrar hela vårt samhälle i grunden, och vår bransch är inget undantag. Att göra hållbara val av produkter och tjänster blir mer och mer självklart, och där vill Bixia vara en tydlig spelare.

Vi satsar nu offensivt och söker dig som drivs av självständigt försäljningsarbete, trivs att jobba i team och vill vara med och bidra på vår resa mot att skapa en mer kund- och affärsorienterad verksamhet. Du har stor möjlighet att påverka ditt arbete och bidra till Bixias spännande resa framåt!

Bixia har huvudkontoret i Linköping samt kontor i Växjö och Nässjö. Vi har idag partnersamarbeten med exempelvis ICA, Örebrobostäder och Willhem.

Du kommer arbeta med att:

  • hitta, bearbeta samt skapa affärsmöjligheter med nya kunder
  • hantera inkommande ärenden och förfrågningar från potentiellt nya samt befintliga kunder
  • hjälpa kunder att fatta beslut samt göra aktiva, hållbara val gällande sin elsituation
  • aktivt förvalta och utveckla Bixias existerande kundrelationer på bästa sätt.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen som företagssäljare på Bixia krävs att du trivs med att arbeta i en miljö som präglas av tillväxt. Vi tror att du är innovativ, ansvarstagande och tillsammans med dina kollegor får du en kick av att göra affärer som gynnar både kunden och Bixia. Du är målmedveten, strukturerad och har en passion för att hitta kundnytta i varje säljmöjlighet. Som person är du självgående, drivande och relationsskapande.

Du som söker har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna via telefon. Arbetets kärna ligger i kommunikationen med kund och en stor del av vår dialog med kunden sker också i skrift, varför det är viktigt att du behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt. Fler språk är meriterande.

För mer information:

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Stefan Takac, affärsenhetschef Privat & Företag, 073-097 99 43. Facklig information lämnas av Carina Norberg, Unionen, 013-20 92 46, Henrik Kruuse af Verchou, Akademikerföreningen, 013-20 83 56 eller Martin Eriksson, SEKO, 013-20 83 06. Ansvarig för rekryteringsprocessen är Ida Danieluk, rekryterare, 013-20 81 42.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här via Jobylon

Vi arbetar med en löpande urvalsprocess, skicka därför in din ansökan snarast möjligt, dock senast 4 oktober.

Uppdaterad: 15 september 2021