Bixia logo
Meny

Företag med medelstor förbrukning

Här hittar du vårt utbud av elavtal och tillval som vi kan erbjuda företag med en förbrukning mellan 200 000 kWh – 20 GWh. Läs mer här och kontakta oss för mer information.

Elavtal

Rörligt pris Företag

Rörligt pris Företag är perfekt för dig som är aktiv och flexibel. Rörligt pris innebär att avtalet följer prisutvecklingen på elmarknaden. När priset på elbörsen (Nord Pool) förändras följer det rörliga priset med. Inklusive inköpspris och timpris.

  • Elpris som följer elbörsen
  • Långsiktig lönsamhet
  • Ingen bindningstid
  • Personlig service och rådgivning
  • 100 % förnybar el ingår

Ramavtal

Ett ramavtal innebär att företagets alla kontor, företag eller avdelningar runt om i landet kan ansluta sig och att man själv väljer anslutningsdatum och avtalsperiod.

Eftersom översikten redan är gjord kan medlemmarna vara säkra på att ramavtalet redan är förmånligt och sparar på det sättet både tid och pengar.

Här hittar du våra aktuella ramavtal.

Bli leverantör på flexmarknaden

Har du möjlighet att sänka din verksamhets effektuttag under korta perioder? Då kan du bli flexleverantör. Undvik att elpriset avgör om du går med vinst eller förlust – bli flexleverantör idag!

Tillval

Ladda elbilen

Tilllsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi en enkel helhetslösning för företag som vill ladda sina elbilar med förnybar och lokalproducerad el. Enkelt och hållbart.

Producera solel

Vill du sänka dina energikostnader och bidra till en hållbar omställning? Tillsammans med vår samarbetspartner erbjuder vi solcellslösningar för både mark och tak.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta våra rådgivare för att få svar på dina frågor.

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Förbrukning mellan 2 GWh – 20 GWh

Har du ett företag med en förbrukning mellan 2 GWh och 20 GWh är du välkommen att kontakta vår Account Manager.

Contact card image

Philip Wahl

Account Manager

Uppdaterad: 08 november 2023