Bixia logo
Meny

Flytta ditt elavtal

Det är mycket att tänka på vid en flytt. Vi hjälper dig att teckna elhandelsavtal på din nya adress eller att anmäla din flytt till ditt nya elnätsbolag.

Är du kund hos oss? Anmäl din flytt här

Som kund hos oss vill vi göra det enkelt för dig att flytta. Fyll i ditt personnummer så sköter vi resten.

Inte kund hos Bixia?

Mindre än 7 dagar till flytt

Om det är bråttom med flytten och du ska flytta inom 7 dagar är det smidigast att kontakta oss genom något av följande alternativ:

  • SMS:a BIXIA FLYTT följt av personnummer eller kundnummer till 71120
  • Ring oss på telefonnummer 0771-60 30 30

Mer än 7 dagar till flytt

Är det mer än 7 dagar tills du ska flytta tecknar du elavtal via vårt avtalsflöde. På så sätt får du el från Bixia lagom till inflyttningsdagen.

Teckna elavtal med Bixia

Relaterad information

Att tänka på vid flytt – checklista

Vad ska man tänka på när man flyttar? Med vår checklista får du tips på vad som är viktigt att fixa innan du flyttar. Vi guidar dig genom allt från flyttanmälan och hemförsäkring till packning och magasinering.

Vad är skillnaden på elnätsbolag och elhandelsbolag?

Tänker du, precis som många andra, att du har ett elavtal och en elleverantör? Det är lätt att tro, men stämmer inte riktigt. För att lampan ska lysa hemma hos dig krävs det två elavtal; ett elhandelsavtal för elen du använder och ett elnätsavtal för ledningarna som elen transporteras i.

Fast eller rörligt elpris?

Vad ger egentligen bäst pris per kilowattimme, fast eller rörligt elpris? Frågan har inget enkelt svar, men här förklarar vi skillnaden och ger råd om hur du kan tänka när du väljer elavtal.

Uppdaterad: 01 november 2022
Kontakta sidansvarig