Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Säga upp elavtal

Vill du säga upp ditt elavtal hos oss? För att göra det behöver du ringa oss och meddela din uppsägning, så hjälper vi dig direkt. Du kan även boka en tid för att bli uppringd.

Uppsägningstid

Innan du säger upp ditt elavtal är det bra att se över vad som gäller. Bryter du ett avtal innan uppsägningstiden kan det tillkomma en så kallad brytkostnad. I Bixias särskilda avtalsvillkor hittar du mer information.

Bixias särskilda avtalsvillkor el - konsument

Ska du flytta?

Om du ska flytta kan du enkelt flytta med ditt elavtal, utan att säga upp det. Vi hjälper dig teckna ett elnätsavtal med det elnätsföretag som äger elledningarna i ditt nya område och ser till att du får det elavtal som passar dig och ditt nya boende bäst.

Flytta elavtal

Dödsbo

Vill du säga upp elavtalet för en person som har avlidit ska du ta kontakt med elnätsföretaget för att säga upp elnätsavtalet. Elnätsföretaget meddelar därefter oss på Bixia att vi ska säga upp elavtalet och vart vi ska skicka slutfakturan. Du behöver alltså inte kontakta oss.

För att kunna säga upp elnätsavtalet behöver du vara delägare i dödsboet.

Ge feedback till kundservice

Du får gärna ge feedback på vad vi kunde ha gjort bättre, så vi kan förbättra vårt erbjudande till dig och andra kunder.

Kontakta kundservice

Vill du hellre bli uppringd?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Uppdaterad: 16 oktober 2023