Bixia logo
Meny

Kivra - din digitala brevlåda

Kivra är en digital och personlig brevlåda som du kommer åt via din dator, surfplatta och mobil var du än befinner dig här i världen. Det är smidigare för dig och dessutom mycket bättre för miljön när vi slipper skicka pappersbrev. Fler företag och myndigheter ansluter sig nu till Kivra, så du kan ha ännu mer av din post samlad på ett och samma ställe. Smart va?

Snabbt och tryggt – Kivra är säkrare än vanlig papperpost

Med Kivra får du din post snabbare än med vanlig papperspost. Via din personliga inloggning är det bara du som kommer åt brevlådan, så det är betydligt säkrare eftersom risken för ID-kapning samt bedrägerier minskar. Kivra är kopplat till ditt personnummer och du kan bara emot post från avsändare som du redan har kontakt med. Alla dina brev lagras säkert i system i Sverige och Kivra värnar om din integritet och följer självklart reglerna i Personuppgiftslagen (PuL). Kivra är även en godkänd brevlådeoperatör av Mina meddelanden för att förmedla säker digital myndighetspost.

Bli klimathjälte idag – rädda världen en liten bit i taget

Genom att tacka ja till Kivra får du både bättre ordning och slipper hantera papper, samtidigt som minskade transporter av papperspost ser till att minska utsläppen i vår miljö som påverkar jordens klimat. Med andra ord, tack vare en liten insats kan även du vara med och rädda världen.

Ta ställning idag! Ju fler vi är som väljer att ta emot vår post digitalt, desto fler kommer att ansluta sig, vilket innebär mer post i Kivra istället för i pappersinsamlingen och soporna. Det är också bra för vår miljö och resursanvändningen.
Kom igång med Kivra – det är hur lätt som helst

Hur kommer jag igång med Kivra?

Det enda du behöver för att komma igång med Kivra är ett BankID eller en aktiveringskod.
Här anmäler du dig

Läs mer om Kivra på www.kivra.com

Kontakta sidansvarig