Vi har tillfälliga störningar vid tecknande av avtal. Det kan ta längre tid än normalt att få bekräftelse.
Bixia logo
Meny

Referenskunder

Bixia är inget vanligt elhandelsföretag. Vi besitter en unik kompetens att bedriva effektiv och framgångsrik elhandel. Här kan du läsa om hur några av våra kunder valt att tillsammans med oss tjäna tid, pengar och miljö.

Bixia och Toyota i solelsavtal

Toyota Material Handling i Mjölby kommer installera fyra solcellsanläggningar med en produktion på omkring en miljon kWh solel per år. Toyota själva behöver inte investera vare sig i varken tid eller pengar. Bixia, tillsammans med sin samarbetspartner inom solel Alight, sköter alltifrån tillståndsansökan och nätanslutning, till installation och drift.

Örebrobostäder uppmuntrar fler att göra ett klimatsmart elval

ÖBO arbetar aktivt med och minskar stadigt sin klimatpåverkan. Genom samarbetet med Bixia tar bostadsbolaget ännu ett steg för att få med sig sina hyresgäster att göra ett aktivt klimatval. Avtalet innebär att hyresgästerna erbjuds förnybar el som delvis kommer från ÖBOs vindkraftverk. 

Bixia och Heimstaden ingår samarbete för klimatet

Heimstaden vill bidra till en hållbar samhällsutveckling i de regioner och orter de är verksamma på. Därför är det extra glädjande att vi tillsammans kan erbjuda Heimstadens kunder över hela landet möjlighet att handla prisvärd förnybar el från lokala producenter.

Är du nästa miljöambassadör? Vi hjälper dig vidare om du är intresserad!

Contact card image

Martin Johansson

Säljare

Contact card image

Philip Wahl

Säljare

Contact card image

Tina Säf

Säljare

Uppdaterad: 11 september 2020
Kontakta sidansvarig