Bixia logo
Meny

Referenskunder

Bixia är inget vanligt elhandelföretag. Vi besitter en unik kompetens att bedriva effektiv och framgångsrik elhandel. Här kan du läsa om hur några av våra kunder valt att tillsammans med oss tjäna tid, pengar och miljö.

Niclas har lyft hållbarhet till en ny nivå

Här kan du se filmen med Niclas Stenberg på Ica Supermarket i Moheda som är en av våra starkaste miljöambassadörer och ser marknadsvärdet i att ta in den hållbara elen i sin verksamhet. Med hjälp av solpaneler på taket och lokalproducerad vattenkraft kan Niclas visa ännu mer nyttan i att gynna det lokala och ekologiska inte bara i matdisken.

Stor efterfrågan på lokalproducerad el

Motsvarigheten till Den svenska Matfabrikens totala elbehov produceras på en mindre vindkraftsanläggning som ägs av lantbrukaren Jan Johansson utanför Skänninge. Därmed gynnas de småskaliga elproducenterna och har större möjlighet att underhålla och investera i mer sol-, vind- eller vattenkraft. 

El med lokalt ursprung

Bixia och Toyota i solelsavtal

Toyota Material Handling i Mjölby kommer installera fyra solcellsanläggningar med en produktion på omkring en miljon kWh solel per år. Toyota själva behöver inte investera vare sig i varken tid eller pengar. Bixia, tillsammans med sin samarbetspartner inom solel Eneo, sköter alltifrån tillståndsansökan och nätanslutning, till installation och drift.

Solklar lösning

Örebrobostäder uppmuntrar fler att göra ett klimatsmart elval

ÖBO arbetar aktivt med och minskar stadigt sin klimatpåverkan. Genom samarbetet med Bixia tar bostadsbolaget ännu ett steg för att få med sig sina hyresgäster att göra ett aktivt klimatval. Avtalet innebär att hyresgästerna erbjuds förnybar el som delvis kommer från ÖBOs vindkraftverk. 

Vindel till hyresgäster

Bixia och Heimstaden ingår samarbete för klimatet

Heimstaden vill bidra till en hållbar samhällsutveckling i de regioner och orter de är verksamma på. Därför är det extra glädjande att vi tillsammans kan erbjuda Heimstadens kunder över hela landet möjlighet att handla prisvärd förnybar el från lokala producenter.

Samarbete för klimatet

Är du nästa miljöambassadör? Vi hjälper dig vidare om du är intresserad!

Contact card image

Oscar Carmefeldt

Säljare

Contact card image

Rasmus Jacobsen

Säljare

Kontakta sidansvarig