Bixia logo

Referenskunder

Bixia är inget vanligt elhandelföretag. Vi besitter en unik kompetens att bedriva effektiv och framgångsrik elhandel. Här kan du läsa om hur några av våra kunder valt att tillsammans med oss tjäna tid, pengar och miljö.

Kisapepparkakan

- Vi måste alla använda oss mycket mer av de naturliga krafter jorden ger oss. Att köpa förnybar el av Bixia känns som ett självklart alternativ. Grön el är ett av de viktiga verktyg vi behöver för att ställa om. Bort från orättvist fördelade resurser och ett ohållbart konsumtionssamhälle. Mot mer värme. För fler hjärtan.

Läs mer

Visita - svensk besöksnäring

- Det som har varit bra för våra medlemmar är att Bixia har skräddarsytt lösningar som passar vår bransch. Och det har varit väldigt smidigt att arbeta med dem, obyråkratiskt och med snabba lösningar. Medlemmarna känner sig ompysslade helt enkelt, säger Clemens Wantschura på Visita.

Läs mer

Heimstaden

- För oss har den höga servicenivån och det personliga engagemanget varit avgörande vid val av elleverantör. Elmarknaden är komplex och kräver specialistkunskap, hos Bixia är vi i trygga händer. De är proffs på den här marknaden och är proaktiva. När de bedömer att det är rätt tillfälle att handla så hör de av sig till oss med rekommendationer, säger Patrik Hall vd på Heimstaden.

Läs mer

Wilfast förvaltning AB

- Vi har samarbetat med Bixia i cirka fem år och vi fick kontakten via ett bolag som vi förvärvade, som redan anlitade dem. Eftersom vi är ett litet företag, gillar vi att jobba med leverantörer i samma storlek. Det blir mer personligt och man får en direktkontakt, som det är svårt att hitta i större organisationer, säger Omar Catovic på Wilfast förvaltning AB.
Läs mer

Mjölby Företagscentrum

- Vi tecknade, efter en upphandling, det första avtalet med Bixia 2001. Vi gjorde då ett avtal med option på förlängning och så tog vi den förlängningen. Därefter gjorde vi en ny upphandling och fann att Bixia fortfarande var det företag som låg bra till både i pris och i upplägg av portföljen. Så även i omgång två föll valet på dem. Starka fördelar är också närheten och deras goda kännedom om vårt lokala näringsliv. Det har gjort att det är väldigt lätt att samarbeta.
Läs mer

ICA

- För mig är det värdefullt att jag slipper sätta mig in i elmarknaden och slipper göra aktiva val, så att jag kan fokusera på min egen verksamhet och kan känna mig trygg. Det är lite som att köpa sig fri och den tryggheten är viktig för mig, säger Charlie Karlsson på ICA Kvantum i Enskede.

Läs mer