Vi har tillfälliga störningar vid tecknande av avtal. Det kan ta längre tid än normalt att få bekräftelse.
Bixia logo
Meny

Tjänster för företag

Hos oss får du en egen specialist som snabbt bygger upp en kunskapsbank och får förståelse för din verklighet. En krafthandlare som följer dig, djupdyker i dina behov och matchar dem mot rådande läge på elmarknaden. För större företag skapar vi ett komplett förvaltningsteam med kundansvarig, krafthandlare och ett effektivt affärsstöd som backas upp av ett analysteam.

Analys och krafthandel

En bra och grundlig analys är utgångspunkten för en bra och professionell energirådgivning. Den viktigaste delen i analysarbetet är att förstå vad du som kund behöver, vilka dina energibehov och önskemål är och vilka förutsättningar som gäller för ditt företag. Den andra viktiga aspekten är att förstå elmarknaden, veta vad som styr villkoren kring elprissättningen och göra träffsäkra riskbedömningar. Låt oss på Bixia hjälpa dig med det. 

Utbildning

Att handla med el är ingen lätt uppgift. Det krävs kunskap och erfarenhet för att förstå marknadens mekanismer och hur man handlar med el. Oavsett ditt kunskapsbehov inom elmarknaden och elhandel hittar du vad du söker hos oss.

Kontakta oss

Du är varmt välkommen att kontakta oss, här hittar du våra kontaktuppgifter.

Kontakta vår företagsrådgivning

Uppdaterad: 28 december 2020
Kontakta sidansvarig