Bixia logo
Meny

Tjänster för företag

Hos oss får du en egen specialist som snabbt bygger upp en kunskapsbank och får förståelse för din verklighet. En krafthandlare som följer dig, djupdyker i dina behov och matchar dem mot rådande läge på elmarknaden. För större företag skapar vi ett komplett förvaltningsteam med kundansvarig, krafthandlare och ett effektivt affärsstöd som backas upp av ett analysteam.

Analys och Rådgivning

En bra och grundlig analys är utgångspunkten för en bra och professionell energirådgivning. Den viktigaste delen i analysarbetet är att förstå vad du som kund behöver, vilka dina energibehov och önskemål är och vilka förutsättningar som gäller för ditt företag. Den andra viktiga aspekten är att förstå elmarknaden, veta vad som styr villkoren kring elprissättningen och göra träffsäkra riskbedömningar. Låt oss på Bixia hjälpa dig med det. 

Eladministration

Vi vill spara din tid. Och slösa med service. Vi erbjuder oss mer än gärna att förenkla din eladministration. Det går fort och lätt för oss att göra det bra eftersom rådgivning, fakturering och avtal är vår vardag.

Utbildning

Att handla med el är ingen lätt uppgift. Det krävs kunskap och erfarenhet för att förstå marknadens mekanismer och hur man handlar med el. Oavsett ditt kunskapsbehov inom elmarknaden och elhandel hittar du vad du söker hos oss.

Vi hjälper dig gärna. Kontakta oss!

Contact card image

Elin Andersson

Säljare

Contact card image

Linus Frisberg

Säljare

Contact card image

Rasmus Jacobsen

Säljare

Kontakta sidansvarig