Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

100 % förnybar el

Vi på Bixia har en önskan om att elproduktionen i Sverige skall vara 100 procent förnybar. När vi enbart använder de förnybara energikällorna för att producera el slipper vi koldioxidutsläpp, och då minskar vi den globala uppvärmningen på sikt.

El att vara stolt över

Vi strävar efter en elproduktion i Sverige som vi kan vara stolta över – och det vill vi fortsätta göra tillsammans med dig som kund! När du väljer förnybart väljer du hur den framtida elen ska produceras.

Hur din livsstil påverkar klimatet

Bilden visar vilka livsstilsval som minskar vår klimatpåverkan ur ett globalt perspektiv. På fjärde plats kommer att välja förnybar energi, vilket är nästan lika effektivt som att undvika en transatlantisk flygresa.

Årliga klimatbesparingar

miljöpåverkan800pix.png

Källa: The most effective individual steps to tackle climate change aren't being discussed - Phys.org

Välj förnybar el

Fortfarande finns möjligheten för företag att stärka sin position och sitt varumärke genom att välja 100 % förnybar el, eftersom det fortfarande inte är självklart för alla företag. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med allt.

Kontakta oss

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Contact card image

Philip Wahl

Account Manager

Uppdaterad: 07 februari 2024